Over Wereldvanboeken.nl

I love books. I love that moment when you open one and sink into it you can escape from the world, into a story that’s way more interesting than yours will ever be.
— Elizabet Scott

Leuk dat je langskomt op Wereldvanboeken.nl! Ik ben Leanne, 25 jaar, getrouwd, mama, christen en houd enorm van boeken en het lezen ervan. Vanaf het moment dat ik kon lezen, deed ik het. Jarenlang las ik zo’n drie boeken per week en was ik maandelijks verschillende keren in de bibliotheek te vinden. Het moment dat ik met een bijbaantje geld begon te verdienen, was het startpunt voor een maandelijks bezoek aan de boekhandel. En met het groeien van mijn boekenkast, groeide ook mijn liefde voor christelijke romans. Daarom startte ik in januari 2014 Wereldvanboeken.nl, om mijn liefde voor en kennis van christelijke romans en auteurs met jou te delen en om jou te helpen bij het kiezen van het juiste boek.

christelijke romans

Op mijn blog vind je iedere maandag een nieuw artikel. Vaak zijn dit recensies, waarin ik uitgebreid mijn mening geef over een gelezen boek. Ik richt me hierbij speciaal op het christelijke genre en je zult hier daarom voornamelijk recensies van christelijke (historische/Bijbelse) romans aantreffen.

Maar naast recensies kan je hier ook terecht voor tips, inspiratie, boekennieuws en achtergrondinformatie over auteurs en perioden waarin veel historische romans zich afspelen. Wereldvanboeken.nl is daarom dé plek waar je als echte boekenliefhebber je hart kan ophalen.

Ik wil je uitnodigen om in de wereld van christelijke boeken te duiken, door de recensies nieuwe boeken en auteurs te ontdekken, je eigen beoordeling achter te laten en te genieten van het lezen van de prachtigste romans.

Heb je nog vragen, kan je iets niet vinden of wil je me wat laten weten? Je kan me via deze pagina bereiken. Ik vind het leuk om wat van je te horen! Wil je per e-mail op de hoogte worden gebracht van nieuwe artikelen? Dan kan je je aan de rechterkant van de pagina abonneren op Wereldvanboeken.nl. Wil je meedoen aan winacties en nog meer boekennieuws, tips of andere leuke informatie ontvangen? Volg dan Wereldvanboeken.nl op Facebook!