Buiten haar boekje – Karen Witemeyer – ***** + Winactie!

08/02/2016 | 33 reacties

buiten haar boekje

– Winactie gesloten –

Na vijf jaar hard gewerkt te hebben op Double H, besluit ranchvoorman Daniel Barret dat het tijd is om te vertrekken. Hij is eraan toe om eigen baas te zijn en zijn eigen land te bezitten, vooral nu de vraag naar zijn muildieren toeneemt. Maar diep in zijn hart weet hij dat dit niet de echte reden van zijn vertrek is…

Marietta Hawkins wacht al drie jaar op het moment dat Daniel Barrett toegeeft dat hij gevoelens voor haar heeft. Maar als hij plotseling zijn vertrek aankondigt, besluit ze het heft in eigen handen te nemen. Als ze Daniel nog zover wil krijgen dat hij haar een huwelijksaanzoek doet voor hij uit haar leven verdwijnt, zal ze snel moeten handelen, ook al gaat ze daarmee buiten haar boekje…

In Buiten haar boekje spelen Marietta Hawkins, de dochter van een ranch-eigenaar, en Daniel Barret, voorman op haar vaders ranch, de hoofdrol. Wanneer je Het nagjagen waard van Karen Witemeyer hebt gelezen, herken je deze personages, omdat zij in dat boek op de achtergrond ook een kleine plaats innamen.

buiten haar boekje

Marietta is een charmante, hardwerkende, jonge vrouw die heel goed weet wat ze wil. Haar leven op Double H heeft haar perfect geleerd hoe ze een goede ranchvrouw kan zijn, en ze wil niets liever dan dat Daniel Barret dat inziet. Marietta geeft met haar opgewekte persoonlijkheid, moedige karakter en romantische dromen het verhaal een fijne sfeer, die je haast dwingt om door te lezen.

Maar ook de stoere, oprechte en sympathieke Daniel drukt zijn eigen stempel op deze novelle. De voormalige premiejager heeft jaren hard gewerkt om nu zijn eigen ranch te kunnen gaan oprichten en te bouwen aan een nieuwe toekomst. Met al zijn wilskracht probeert hij zijn jarenlange, diepe gevoelens voor Marietta weg te stoppen en zich te richten op zijn werk. Die houding, wat alles alleen maar gecompliceerder maakt, maakt je tegelijkertijd nieuwsgierig naar de afloop van het verhaal.

buiten haar boekje

Als Marietta hoort dat Daniel van plan is te vertrekken, besluit ze al haar charmes in de strijd te gooien om Daniel tot een huwelijksaanzoek te brengen. Dat brengt romantische spanning en verrassende ontwikkelingen in het verhaal, waarbij je helemaal kan wegdromen. Het maakt het verhaal boeiend, romantisch en afwisselend, net zoals al de andere romans van Karen Witemeyer.

Hoewel novelles wel eens het gevoel kunnen geven dat het verhaal nog niet helemaal af is, is dat bij Buiten haar boekje absoluut niet zo. Hoewel de novelle maar zo’n 100 pagina’s bevat, is het verhaal compleet, zijn de personages aansprekend en de gebeurtenissen afwisselend. Dat maakt Buiten haar boekje tot een fijn, romantisch verhaal om heerlijk mee te ontspannen. Een aanrader dus!

buiten haar boekje

Winactie!

Ter ere van het twee-jarig bestaan van Wereldvanboeken.nl geef ik in samenwerking met uitgeverij Grace Publishing House drie pakketten weg met daarin deze nieuwste novelle van Karen Witemeyer én de nieuwste novelle van Melissa Jagears! Ga snel naar de Facebookpagina van Wereldvanboeken.nl, like de pagina, deel de foto en doe mee!

5

Informatie

Oorspronkelijke titel: The Husband Maneuver
Auteur: Karen Witemeyer
Uitgeverij: Grace Publishing House
Jaar van uitgave: 2016
ISBN: 9789492234070

Verzenden
User Review
5 (1 vote)

Deze recensie en winactie zijn mogelijk gemaakt door uitgeverij Grace Publishing House.

Geplaatst in: *****, Recensies, Winacties | Tags: ,
Vorige post Volgende post

33 reacties

 • Beantwoorden julia borsboom 08/02/2016

  Ik ben dol op haar boeken!! heb er inmiddels al vele! Blijf telkens genieten <3

  • Beantwoorden Leny Anker 08/02/2016

   Geweldige schrijfster. Pas geleden Hoofd i d Wolken gelezen. Kon werkelijk niet stoppen, elk vrij minuutje was voor dat boek……

 • Beantwoorden Elselien 08/02/2016

  Wat een leuke actie! Ik doe zeker mee.

 • Beantwoorden Monique Alys 08/02/2016

  Wat een superleuke actie. Lijken me heerlijke boeken. Ik doe mee hoor.

 • Beantwoorden mylemans marleen 08/02/2016

  wil ik zeker hebben alsook melissa jaegers ,op facebook kom ik niet meer,veel liefs

 • Beantwoorden Ann s 08/02/2016

  Ik doe mee!

 • Beantwoorden Annelies Tange 09/02/2016

  Ik ben niet actief op FB, maar wel heel actief met het lezen van de boeken van Karen W. Inmiddels ook alles gelezen van haar;-) Op dit moment ben ik ‘het najagen waard’ aan het lezen! Een aanrader!!

 • Beantwoorden Erna Eikhoudt 11/02/2016

  Een periode met veel stress achter de rug, nu tijd om heerlijk te intspannen en weg te dromen

 • Beantwoorden Anniette Kerver 12/02/2016

  Ik lees heel graag deze soort boeken, maar ik kom er maar zelden tegen in de bibliotheek. Ik doe graag mee want er zijn veel goeie boeken op de markt maar kan ze niet allemaal aanschaffen.

 • Laat een reactie achter