Elke dag een cadeautje – Daniëlle Heerens – *****

29/09/2016 | 2 reacties

elke dag een cadeautjeWat heeft opletten tijdens hoorcollege te maken met Deuteronomium? En piano met Prediker? Radijsjes zaaien met Galaten? Een afgeslankte achternicht met Maleachi? Mens-erger-je-niet met Habakuk?
Ontdek het allemaal in dit verfrissende Bijbels dagboek vol aansprekende en herkenbare anekdotes met een treffende boodschap en een hoopvolle Bijbeltekst. Laat je steeds opnieuw verwennen en verrassen door de bijzondere cadeautjes. Pakjes vol beloften en liefdesverklaringen van niemand minder dan God. Driehonderdzesenzestig geschenken van God, voor jou – elke dag een cadeautje.

Hoewel er voornamelijk recensies van romans te vinden zijn op Wereldvanboeken.nl, maak ik vandaag een uitzondering voor een bijzonder Bijbelse dagboekje, geschreven door een vriendin. De afgelopen periode werd ik door Daniëlle per mail meegenomen in het schrijfproces van Elke dag een cadeautje en ik kon bijna niet wachten tot het moment dat ik eindelijk een vers-van-de-pers-exemplaar in mijn brievenbus vond. Dus daarom vandaag een recensie over dit dagboekje.

elke dag een cadeautje

Elke dag een cadeautje biedt je precies wat de titel omschrijft. Voor elke dag van het jaar is er in het boekje namelijk een Bijbeltekst te vinden met daarbij een kort stukje tekst. Het zijn hoopvolle, moedgevende, leerzame Bijbelteksten uit de hele Bijbel. Het gaat van de Psalmen tot de brieven van Petrus en van Deuteronomium tot Openbaringen, kortom veel afwisseling.

Daarnaast kom je hierdoor op sommige momenten haast onontdekte Bijbelteksten tegen, die je aansporen om er in de Bijbel verder over te lezen. Maar op de dagen dat de tijd je daarvoor ontbreekt, kan je het ook prima laten bij de stukjes waarin de Bijbelteksten tot uiting komen. Die zijn namelijk heel herkenbaar en inspirerend, waardoor je in zo’n 100 woorden meegenomen wordt in de diepte van de Bijbeltekst.

elke dag een cadeautjeDe teksten in dit dagboekje zijn dan ook echt cadeautjes, die je met veel plezier elke dag kan uitpakken. Ze laten je delen in Gods liefde, wijsheid en zorg, waardoor ze je de weg wijzen. Wanneer je op zoek bent naar een toegankelijk, fijn dagboekje waarmee je je elke dag kan richten op God, is Elke dag een cadeautje absoluut een aanrader.

Tip

A.s. zaterdag 1 oktober is de boekpresentatie van dit dagboekje. Dus heb je zin in een leuke middag vol cadeautjes, boeken, gezelligheid en lekkers? Kom dan zaterdagmiddag rond 13.30 uur naar Christelijke Boekhandel Blijmare in Nunspeet!

5

Samenvatting

Auteur: Daniëlle Heerens
Uitgeverij: Ark Media
Jaar van uitgave: 2016
ISBN: 9789033817786
elke dag een cadeautje

Verzenden
User Review
2 (1 vote)

Dit dagboek heb ik ontvangen van uitgeverij Ark Media.

Geplaatst in: *****, Recensies | Tags: , ,
Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Beantwoorden Daniëlle 29/09/2016

    Wauw! Wat een cadeautje deze superleuke en mooie recensie. Ben er echt heel erg blij mee (lees: zit met een big smile achter haar laptop) en voel me wel een beetje vereerd dat je een uitzondering hebt gemaakt voor dit dagboekje. Heel erg dank je wel voor al deze lovende woorden. Je bent echt geweldig!

  • Beantwoorden mylemans marleen 30/09/2016

    heel mooi boekje liefs weer en bedankt voor de leuke mail ,ga binnenkort weer naar eindhoven ,de christelijke boekenwinkel

  • Laat een reactie achter