De 10 best gelezen artikelen van 2015

31/12/2015 | 1 reactie

De 10 best gelezen artikelen van 2015De laatste dag van het jaar is natuurlijk perfect om terug te blikken op het afgelopen jaar. En dat gaan we in dit artikel ook doen. Ik heb namelijk de 10 best gelezen artikelen van 2015 voor jou op een rijtje gezet, zodat je die (nog) eens kan bekijken. Heb jij alle recensies die in dit rijtje staan al gelezen?

10. Recensie: Het najagen waard – Karen Witemeyer
Op de tiende plek in deze lijst eindigde de recensie van het nieuwste boek van Karen Witemeyer, Het najagen waard. Dit artikel was de eerste in een week vol winacties en andere leuke artikelen over Karens bezoek aan Nederland. Dus erg leuk dat dit artikel in de top 10 is beland!

9. Terugblik 1 jaar Wereldvanboeken.nl
31 januari 2015 bestond Wereldvanboeken.nl precies 1 jaar en daar hebben we uitgebreid bij stil gestaan. In dit artikel keek ik terug naar de start van mijn blog en alle ontwikkelingen in het eerste jaar. Leuk om even terug te lezen en nog leuker dat volgende maand Wereldvanboeken.nl al 2 jaar bestaat!

8. Verwachte boeken in april
Hoewel er in de maand april een aantal mooie boeken op de lijst stonden om uitgebracht te worden, weet ik niet precies wat nou maakte dat dit artikel in deze top 10 terecht is gekomen. Maar dat maakt niet uit, want nieuwe boeken zijn altijd leuk!

7. Recensie: De gouvernante – Carrie Turansky
Dit was een boek waar ik erg benieuwd naar was en blijkbaar jullie ook. Ondertussen is het tweede deel over Highland Hall al weer verschenen en staat het derde boek van deze serie op de planning voor mei 2016.

6. Recensie: Een dame onwaardig – Julie Klassen
Dat deze recensie in de top 10 van best gelezen artikelen van 2015 staat is niet geheel onverwacht. Want wie is er nu geen fan van de boeken van Julie Klassen? Gelukkig horen we in 2016 weer van haar, want haar nieuwste roman, De schildersdochter, staat op de planning voor januari.

De 10 best gelezen artikelen van 2015

5. Recensie: Een bruid voor het leven – Melissa Jagears
Onlangs verscheen Een bruid voor het leven, het derde deel in de serie Onverwachte Bruiden van Melissa Jagears. En blijkbaar waren daar veel mensen nieuwsgierig naar, want de recensie hiervan werd goed gelezen.

4. Recensie: Liefde op recept – Karen Witemeyer
Blijkbaar is Karen Witemeyer onder jullie echt favoriet, want nogmaals staat er een recensie van één van haar boeken in deze top 10. Ditmaal de recensie van de novelle Liefde op recept, een kort verhaal waarin natuurlijk de liefde een grote rol speelt.

3. Deel 3 over de gebroeders Archer van Karen Witemeyer
En dan de top 3, waarin weer Karen Witemeyer naar voren komt. Leuk hoor, om te zien hoe enthousiast haar boeken door jullie ontvangen worden. Hoewel dit artikel al in 2014 online kwam en het ondertussen oud nieuws is, wordt het nog dagelijks door bezoekers van Wereldvanboeken.nl gelezen.

2. Nieuw deel in de O’Malley-serie
En wat voor nummer 3 in de top 10 geldt, geldt ook voor nummer 2. Het nieuwste deel in de O’Malley-serie, Jennifer, is namelijk al in 2014 verschenen, maar de aankondiging hiervan wordt nog dagelijks bekeken.

1. Recensie: De vroedvrouw – Jolina Petersheim
Als laatste de nummer 1 uit de top 10: de recensie van De vroedvrouw van Jolina Petersheim. Dit artikel werd het afgelopen jaar het allermeest gelezen. Heb jij deze recensie of het boek zelf al gelezen?

Dat waren ze, de 10 best gelezen artikelen uit 2015. Ook in 2016 is het de bedoeling om weer veel mooie boeken te lezen, recensies ervan te delen met jullie, net zoals ander boekennieuws en overige rubrieken. Zo aan het einde van dit jaar wil ik je super bedanken voor al je bezoeken aan Wereldvanboeken.nl. Ik vind het geweldig om mijn liefde voor christelijke romans te kunnen delen met jou en ik hoop dat je ook in het nieuwe jaar mijn blog met veel plezier blijft bezoeken!

Ik wens je Gods zegen en alle goeds voor 2016!

Geplaatst in: Overig | Tags:
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Beantwoorden mylemans marleen 01/01/2016

    bedankt voor alle leuke mails in 2015 ,en een heel gelukkig en gezond 2016 ,en lekkere vele mails van wereld van boeken ,en veeeeel leesplezier in 2016,liefs

  • Laat een reactie achter