Deel 3 over de gebroeders Archer – Karen Witemeyer

27/02/2014 | 2 reacties

a match made in texasIn Amerika is het nieuwste, derde boek in de serie over de gebroeders Archer al verschenen. Karen Witemeyer schreef ‘A match made in Texas’.  In Nederland moeten we er nog even op wachten.  Wel kan je in het Nederlands de eerste twee delen lezen.

Op deze blog heb je de recensies kunnen lezen over het eerste deel van de serie, Strootjesbruid. Binnenkort zal hier ook een recensie over deel twee, Buitgemaakt, verschijnen.

Heb je nog geen van de boeken gelezen? Dan volgt hier een korte intro op de gebroeders Archer. In deel één, Strootjesbruid, komt Meredith Hayes op de ranch van de vier Archer-broers terecht. De vier broers wonen al jaren samen op hun land, sinds hun ouders zijn overleden. De oudste broer, Travis, heeft hun vader beloofd dat hij altijd op zijn broers zou passen en geen vreemde zou toelaten op hun land. En hier heeft hij zich aan gehouden, totdat Meredith hun land betreedt. Door omstandigheden trouwt zij met Travis, en dit heeft gevolgen. Niet alleen voor Travis, maar ook voor zijn drie broers.

strootjesbruid

Want in deel twee van de serie, Buitgemaakt, is de tweede broer, Crockett Archer, niet meer op de ranch. Hij is dominee geworden, iets wat al lange tijd een wens van hem was. Zal hij nu zijn leven zo verandert is, zijn bestemming kunnen vinden?

bg1

Het derde boek ‘De koppelaarster’, wordt in juni van dit jaar in het Nederlands verwacht. In dit boek is het de beurt aan de derde broer, Neill Archer. En de titel verraad het al, ook in dit boek draait het weer om een verhaal boordevol romantiek. Het boek is opgedeeld in 4 novelles. De titels hiervan zijn ‘Geboren liefde’, ‘Onvoorziene liefde’, ‘Geen partij voor de liefde’ en ‘Ontmaskerde liefde’.

de_koppelaarster

We zullen nog even moeten wachten op dit boek, maar in tussentijd kunnen we ons wel vermaken met de andere boeken van Karen Witemeyer. Want echte romanliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan haar boeken, dat is zeker.

Geplaatst in: Nieuws | Tags: ,
Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Beantwoorden Antoinette 27/02/2014

    Inderdaad heb ik haar boek ‘geknipt voor elkaar gelezen’ en het is een goede mix van romantiek & nadenken over ijdelheid.

    • Beantwoorden Leanne - Wereld van boeken 27/02/2014

      Klopt! Deze serie is ook echt wel de moeite waard, als je even fijn wilt ontspannen met een boek.

    Laat een reactie achter