Facebook – Winactie – Het geheim van Pembrooke Park

26/01/2015 | 8 reacties

Facebook– Winactie gesloten –

Zaterdag 31 januari bestaat Wereldvanboeken.nl 1 jaar en dat vieren we de hele week met leuke winacties! Om te beginnen mag ik vandaag, in samenwerking met Uitgeverij Kok, het nieuwste boek van Julie Klassen weggeven! ‘Het geheim van Pembrooke Park’, ligt vanaf woensdag in de winkels en jij kan er hier al kans op maken!
Wat moet je doen om het boek te winnen? Like de Facebookpagina van Wereldvanboeken.nl, deel de foto en je maakt kans!
Heb je geen Facebook, kom deze week dan zeker nog een keer langs, want ook zonder Facebook is hier wat te winnen! De winactie loopt tot en met vrijdag 6 februari 12.00 uur. De uitslag wordt hier en op Facebook bekend gemaakt. Succes!

Facebook

Geplaatst in: Winacties | Tags: , ,
Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Beantwoorden mylemans marleen 26/01/2015

  bedankt weer voor de leuke mail dit boek heb ik al een tijdje in bestelling lijkt eraan te komen zie ik ik moet van haar nog alles lezen heb ze allemaal dus nog een hele opgave he

  • Beantwoorden Leanne - Wereld van boeken 26/01/2015

   Dat is inderdaad een hele opgave, maar wel een leuke ;)

 • Beantwoorden Wendie 26/01/2015

  Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van deze site. Ik lees je artikelen met veel plezier en de meeste boeken waar jij een artikel over schrijft komt op mijn lijstje te staan om deze te lezen of ik heb ze al gelezen. Ik hoop dat je nog lang en met veel plezier doorgaat.

  • Beantwoorden Leanne - Wereld van boeken 26/01/2015

   Dankjewel! Dat ben ik zeker van plan hoor! :)

 • Beantwoorden Jan 27/01/2015

  Gefeliciteerd met het 1 jarige bestaan van uw site.
  Veel succes in de komende jaren de komen gaan.

 • Beantwoorden Mieke Schepens 30/01/2015

  Gefeliciteerd met 1 jaar Wereldvanboeken! Ik heb gedeeld, natuurlijk en doe graag mee voor een exemplaar.
  Warme groet

  • Beantwoorden Leanne - Wereld van boeken 30/01/2015

   Dankjewel, leuk dat je meedoet!

 • Beantwoorden Mieke 31/01/2015

  Doe heel graag mee met deze mooie en leuke winactie ;) Liked & shared op FB en ik volg je blog ;)

 • Laat een reactie achter