Voor geen goud – Karen Witemeyer – **** + Winactie!

21/11/2016 | 6 reacties

voor geen goud

– Winactie gesloten – 

Zonder mannen kun je het prima af – dat is wat haar tantes met hun opvattingen over vrouwenrechten haar al van jongs af aan hebben voorgehouden. Het is ook de reden waarom Emma Chandler Harper’s Station heeft opgericht, een vrouwenkolonie die een veilig heenkomen en een nieuwe start biedt aan vrouwen in nood. Maar wanneer een gevaarlijke, geheimzinnige aanvaller blijft proberen de vrouwen te verjagen, kan Emma er niet langer omheen: ze heeft misschien toch een man nodig. Een die kan vechten. En er is maar één man die ze genoeg vertrouwt en om hulp durft te vragen.

Malachi Shaw heeft eindelijk de erkenning ontvangen waar hij altijd naar verlangd heeft, nu hij als explosievenexpert bij de spoorwegen werkt. Maar wanneer hij Emma’s telegram krijgt, keert hij onmiddellijk terug naar Texas om het meisje dat hem ooit het leven redde, een wederdienst te bewijzen. Alleen is ze geen meisje meer. Ze is een vrouw met een sterke wil en een glimlach die een man doet dromen van een toekomst die hij niet verdient.

Wanneer de dreiging toeneemt, moeten Emma, Malachi en de vrouwen van Harper’s Station alles op alles zetten om hun stadje te beschermen. Voor geen goud laten ze zich hun toekomst afnemen.

De doortastende, sociale en charmante Emma Chandler redt het al jaren zonder mannen in haar leven. Ze heeft zelfs een vrouwenkolonie gesticht om een veilige plek te bieden aan vrouwen die willen ontvluchten aan de moeilijkheden in hun leven waar mannen verantwoordelijk voor zijn. Maar wanneer een gevaar de kolonie bedreigt, heeft ze toch de hulp van een man nodig. En dat brengt Malachi Shaw weer in haar leven, samen met een heel aantal verwarrende, romantische en spannende ontwikkelingen.

voor geen goud

Malachi twijfelt geen ogenblik wanneer hij de hulpvraag van Emma ontvangt en reist af naar Harper’s Station. Dat brengt gelijk de romantiek in het verhaal, als Malachi geconfronteerd wordt met een volwassen geworden Emma en Emma ontdekt dat haar zorgvuldig weggestopte verliefdheid door Malachi’s aanwezigheid weer volledig bovenkomt.

Zijn doortastende, moedige en zorgzame karakter is namelijk nog precies hetzelfde en qua uiterlijk is hij er alleen maar knapper op geworden. Maar de komst van Malachi is niet genoeg om de bedreigingen te stoppen, waardoor er een sfeer van onbehagen en wantrouwen rijst in het verhaal. Je gaat je met Emma afvragen wat er precies aan de hand is en door het verloop van de gebeurtenissen word je nieuwsgierig naar de afloop.

voor geen goud

Hoewel Witemeyer personages in haar boeken vaak dingen uit hun verleden laat verwerken in een verhaal, is dat in Voor geen goud wat minder aan de orde. Het verhaal draait voornamelijk om de problemen in de kolonie en de pogingen die worden ondernomen om deze op te lossen. Daar door heen verwikkeld zijn de romantische ontwikkelingen tussen Emma en Malachi, die op dat gebied verrassend weinig moeilijkheden tegenkomen.

Dit alles bij elkaar maakt Voor geen goud een verhaal dat lekker weg leest, maar wel wat aan de oppervlakte blijft. De gebeurtenissen volgen elkaar snel op, waardoor je geboeid blijft en graag wil ontdekken wie er achter de bedreigingen zit en waar die uiteindelijk op uit lopen. Dit in combinatie met een flinke dosis romantiek maakt Voor geen goud een fijn boek om heerlijk mee te ontspannen.

WINACTIE!

Wil jij dit boek heel graag lezen? Doe dan mee met de winactie en maak kans op één van de twee exemplaren die ik mag weggeven van uitgeverij Grace Publishing House! Hoe maak je kans? Like de Facebookpagina van Wereldvanboeken.nl en deel deze foto. De winactie sluit op zaterdag 26 november om 12.00 uur.

4

Informatie

Oorspronkelijke titel: No Other Will Do
Auteur: Karen Witemeyer
Uitgeverij: Grace Publishing House
Jaar van uitgave: 2016
ISBN: 9789492234193
voor geen goud

Verzenden
User Review
5 (1 vote)

Deze recensie en winactie zijn mogelijk gemaakt door uitgeverij Grace Publishing House.

Geplaatst in: ****, Recensies, Winacties | Tags: , , ,
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Beantwoorden mylemans marleen 21/11/2016

  zou hem eens echt graag winnen liefs

 • Beantwoorden G Stoelwinder 21/11/2016

  Doe graag mee lijkt mij een mooi boek

 • Beantwoorden Annelies Thierry 22/11/2016

  Heel gaaf, doe graag mee!

 • Beantwoorden Gerda 24/11/2016

  Wat geweldig dat je er 2 weg mag geven!! Jaa ik doe heel graag mee!

 • Beantwoorden T. Koopman 25/11/2016

  ik doe ook graag mee Leanne, zie m’n mail die ik gestuurd heb:-)!

 • Beantwoorden Ann s 26/11/2016

  Ik heb hem vandaag in mijn boekenwinkel gaan afhalen, succes!

 • Beantwoorden Geslaagde onderneming? - Karen Witemeyer - **** + Winactie! - Wereld van boeken 06/03/2017

  […] verhaal is Victoria Adams, oftewel Tori. In het vorige boek wat van Witemeyers hand verschenen is, Voor geen goud, speelde ze al een kleine rol en in deze novelle maak je dus uitgebreider kennis met […]

 • Beantwoorden Kink in de kabel - Karen Witemeyer - **** - Wereld van boeken 04/12/2017

  […] is het derde deel in de serie over de Vrouwen van Harper’s Station. In de voorgaande delen Voor geen goud en Geslaagde onderneming? kon je al kennismaken met de leefgemeenschap waar vrouwen met allerlei […]

 • Laat een reactie achter