Gevangen in een jurk – Regina Jennings – **** + Winactie!

15/09/2016 | 11 reacties

gevangen in een jurk– Winactie gesloten – 

Onderweg naar Garber en een volgende overwinning in zijn leven, raakt Nicholas Lovelace betrokken bij een treinoverval. Als de bandieten hem bedreigen, schiet de persoon van wie hij dit het allerminst verwacht hem te hulp: Ann Tillerton uit Prairie Lea.

Ann verschuilt zich achter een leven als bizonjager. Ze is naar Garber gestuurd om hun weggelopen kokkin te zoeken. Als de vrouw met de noorderzon vertrekt en haar zoontje bij Ann achterlaat, is Nick de enige die ze om hulp kan vragen. In hun pogingen te ontdekken wat ze met het kind aan moeten, vormen ze een uitzonderlijk koppel.

Het leven in de stad vraagt van Ann dat ze zich gedraagt én kleedt naar de normen van de beschaafde wereld – iets wat haar moeilijk afgaat. Intussen staat Nick in zijn werk voor nieuwe uitdagingen, en zijn omgang met een niet bepaald verfijnde dame doet zijn reputatie geen goed. Heen en weer geslingerd tussen hun eigen dromen, een ontluikende liefde en de verwachtingen van anderen, is de vraag: zal dit paar de weg naar elkaar vinden?

In dit nieuwste boek van Regina Jennings maak je kennis met de buitengewone, eigengereide, zelfstandige Ann Tillerton. Deze vrouw, die door haar ongewone kleding stoer en ruw overkomt, blijkt een zachtaardig en zorgzaam karakter te bezitten. Deze tegenstelling maakt haar gelijk tot een interessante persoonlijkheid, vooral wanneer je door haar ontmoeting met Nicholas Lovelace steeds meer over haar en haar verleden ontdekt.

gevangen in een jurk

Nicholas, oftewel Nick, is een oude bekende van Ann, wiens wegen de hare weer kruisen op een spannend moment in zijn leven. De charmante, beleefde  en ontwikkelde Nick is in alles een tegenpool van Ann, wat hun ontmoetingen steeds weer boeiend maakt. Nick is drukbezet met zijn werk, wat er door zijn hernieuwde kennismaking Ann niet bepaald makkelijker op wordt.

En dat is nog maar één van de moeilijkheden waarmee Nick en Ann te maken krijgen. Want als de weggelopen kokkin waar Ann naar op zoek was, haar zoontje bij Ann achterlaat en van Ann steeds meer verwacht wordt dat ze zich aanpast naar de stadse gewoonten, komt het pas echt aan op hun samenwerking en vertrouwen in elkaar.

gevangen in een jurk

Tegelijkertijd zorgen ook juist die moeilijkheden ervoor dat er tussen dit ongewone stel diepere gevoelens opbloeien. Dat brengt een fijne dosis romantiek in het verhaal, terwijl de vraag of ze elkaar hierin kunnen vinden, je tot het einde geboeid houdt. En doordat naast de liefde ook geloof, moed en vertrouwen een rol spelen, is het een veelzijdig verhaal.

Ook dit boek van Regina Jennings, is net als Opgezadeld met elkaar een fijne roman om heerlijk mee weg te dromen. Veel ingrediënten voor een goed verhaal – interessante personages, boeiende ontmoetingen, romantiek – zitten erin, waardoor het een afwisselend geheel is. De stijl van dit boek is ook zeker weer vergelijkbaar met die van Karen Witemeyer, waardoor de vele pagina’s zeker garant staan voor een heel aantal uurtjes leesplezier.

Winactie!

Wil jij dit boek heel graag lezen? Doe dan mee met de winactie en maak kans op één van de twee exemplaren die ik mag weggeven van uitgeverij Grace Publishing House! Hoe maak je kans? Like de Facebookpagina van Wereldvanboeken.nl en deel de foto. Heb je geen Facebook? Kom dan volgende week maandag hier zeker even terug..!

4

Samenvatting

Oorspronkelijke titel: Caught in the Middle
Auteur: Regina Jennings
Uitgeverij: Grace Publishing House
Jaar van uitgave: 2016
ISBN: 9789492234117
gevangen in een jurk

Verzenden
User Review
5 (1 vote)

Deze recensie en winactie zijn mogelijk gemaakt door uitgeverij Grace Publishing House.

Geplaatst in: ****, Recensies, Winacties | Tags: , , ,
Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Beantwoorden Ingrid Poisson 15/09/2016

  Ik had graag je actie gedeeld via facebook maar vind ze nog niet

 • Beantwoorden Anja 15/09/2016

  Kon hem ook nog niet vinden, heb dus dit artikel op mijn tijdlijn gedeeld. Maak graag kans. Dank Ingrid voor het delen!

 • Beantwoorden Hanneke van der Velden. 15/09/2016

  Hier word ik blij van en doe graag mee aan de winactie # super!

 • Beantwoorden G Stoelwinder 15/09/2016

  Super leuk deze actie doe graag mee

 • Beantwoorden Ann s 15/09/2016

  Ik heb dit boek gekocht en ga het 1 dezer dagen lezen, het vorige boek van haar vond ik heel goed.
  Veel succes aan iedereen!
  Ik ga deze schrijfster ook zeker volgen in de toekomst.

 • Beantwoorden Mieke Schepens 15/09/2016

  Lijkt me een prachtig boek, ik doe mee! En heb dit bericht gedeeld op facebook :-)

 • Beantwoorden Mieke 15/09/2016

  Lijkt mij een erg mooi boek. Ben heel nieuwsgierig hoe het allemaal afloopt.
  Liked & shared ;)

 • Beantwoorden Nel Crea 15/09/2016

  Prachtig boek loot er graag voor mee.

 • Beantwoorden mylemans marleen 15/09/2016

  het mijne is in bestelling,komt op 31 10 16 heb ik begrepen ??? E-book is misschien wat eerder??? liefs

 • Beantwoorden Bep H 19/09/2016

  weer een prachtig boek, ik loot graag mee

 • Beantwoorden Janette Noordegraaf 19/09/2016

  Doe graag mee..leuke actie..boek lijkt me prachtig

 • Laat een reactie achter