Happy New Year!

03/01/2018 | 4 reacties

Het is al weer 2018! En net zoals vorige jaren is ook 2017 heel snel voorbij gegaan. De geboorte van Jelle in februari maakte 2017 voor mij een bijzonder jaar. Maar helaas was het ook een jaar waarin ziekte heel dichtbij kwam en we een paar weken geleden als gevolg daarvan afscheid hebben moeten nemen van een dierbare. Dat maakte dat het bloggen toch weer op een laag pitje stond de laatste weken. Het ontbrak me aan de zin en tijd om lekker veel te lezen en erover te schrijven.

En nu is het 2018 en blog ik al weer 4 jaar op Wereldvanboeken.nl. Maar hoe het er dit jaar precies uit gaat zien, weet ik nog niet. Ik zal in ieder geval niet meer op vaste tijden een nieuw artikel publiceren, het zal wat vrijblijvender worden. Zo gaat het ‘moeten lezen’ om wekelijks een recensie te kunnen plaatsen er af en blijft het voor mij leuk om boeken te lezen.

Ik wil in jullie in ieder geval bedanken voor de bezoekjes aan Wereldvanboeken.nl het afgelopen jaar en wens jullie een gelukkig en goed nieuwjaar! Tot snel!

Geplaatst in: Overig |
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Beantwoorden B Boot-Huiberts 03/01/2018

  Nog gecondoleerd , en alles wat nodig is toegewenst voor dit komende jaar.

 • Beantwoorden Lianne 04/01/2018

  De beste wensen hoor voor het nieuwe jaar!! Jammer maar wel logisch hoor! Lezen en moeten past niet bij elkaar! Teminste, dat is beter van niet. Ik merk het vanzelf wel als er een recensie is geplaatst!

 • Beantwoorden Sandra 04/01/2018

  Sterkte met het verlies. En een gezegend nieuwjaar. Het belangrijkste van een blog, is dat je er plezier in houdt. En dat is ook het belangrijkste bij het lezen. Dus: take your time :o)

 • Beantwoorden Lisa 05/01/2018

  Sterkte in het verdriet..
  De beste wensen voor 2018!

  Begrijpelijk hoor, dat het er even niet van kwam om te bloggen. Ik vind dat je het lang hebt volgehouden om steeds wekelijks te bloggen. Goed dat je het ‘moeten’ eraf haalt. Het moet vooral ontspanning blijven hè! Succes met je blog in het nieuwe jaar.

 • Laat een reactie achter