Het einde van 2016

30/12/2016 | 6 reacties

het einde van 2016We zijn alweer aan het einde van 2016 gekomen en wat is ook dit jaar weer snel voorbij gegaan! Eigenlijk is dat ieder jaar wel zo, maar toch verbaast het me elk jaar weer dat er al weer zoveel maanden, weken, dagen voorbij zijn gevlogen. Zo aan het einde van de laatste maand van het jaar is het daarom tijd om heel even kort terug te blikken op het afgelopen jaar. 2016 was namelijk een mooi jaar voor Wereldvanboeken.nl:

– Het aantal recensies van de mooiste boeken werd weer behoorlijk uitgebreid;
– Diverse uitgeverijen maakten weer de leukste recensies en winacties mogelijk;
– Er ontstond een fijne samenwerking met de christelijke webshop Kameel.nl;
– De bezoekersaantallen van Wereldvanboeken.nl stegen hoger dan ooit, zelfs na mijn rustperiode in de zomer;
– Wereldvanboeken.nl werd met een quote genoemd in de onlangs verschenen voorjaarscatalogus 2017 van uitgeverij Kok;

Ook dit jaar heb ik weer met heel veel plezier tientallen boeken gelezen, gefotografeerd en gerecenseerd om al het moois met jullie, de lezers van Wereldvanboeken.nl, te kunnen delen. En ondanks dat ik dit jaar niet altijd even consequent was in het plaatsen van een nieuw bericht op een bepaalde dag, bleven jullie terugkomen om de artikelen te lezen. Daarnaast deden jullie enthousiast mee met de winacties en mocht ik ook dit jaar weer leuke reacties en mailtjes ontvangen. Voor dit alles wil ik jullie als lezers van Wereldvanboeken.nl super bedanken!

Ik ben van plan om ook in 2017 weer lekker verder te gaan met lezen en recenseren, al zou het zomaar kunnen dat er door de komst van de kleine zo rond begin maart wel het één en ander zal veranderen. Maar daar gaan we vanzelf achter komen ;)

Voor nu wens ik jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling, maar vooral ook veel goeds en zegen voor het nieuwe jaar!

Geplaatst in: Overig |
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Beantwoorden Ferket Christine 30/12/2016

  Dank je voor de vele recensies van hele toffe boeken. Ik kijk altijd uit naar je artikel en er is altijd wel een boek dat ik wil lezen!

  Ook voor jou een prettig eindejaars! Uitkijken naar de komst van een klein leventje! We duimen voor jou hoor!
  Tot in 2017 met nieuwe recensies! Groetjes!

 • Beantwoorden Sandra 30/12/2016

  Eind dit jaar heb ik jouw weblog/website ontdekt en ben blij dat ik dat heb gedaan. Zelf ben ik ook een vervend lezer, maar lees nog veel boeken van dezelfde auteurs. Door deze weblog, ontdek ik steeds meer nieuwe auteurs.

  Ik wens jou en je groeiende gezinnetje veel geluk in het nieuwe jaar! En hopelijk ook weer mooie blogposts die hier te vinden zijn :o)

 • Beantwoorden Ria 30/12/2016

  Hartelijk dank voor je blog, recensies en gezelligheid.
  Een gelukkig nieuwjaar met veel leesplezier wens ik je toe.

 • Beantwoorden mylemans marleen 30/12/2016

  bedankt voor de leuke mails ALTIJD lees ik ze das de enigste blog dat ik doe ik koop meer boeken dan i ik kan lezen ,maar ja een veslaving ,en de boeken lijken dan ook allemaal heerlijk ,alleen de voorkant al ,ik wens jou en je gezin een mooi toekomst toe veel liefde en geluk en met een kleine spruit erbij kan dat niet meer stuk zal ook aan jullie denken en wachten op maart je zal je geluk delen he op deze site en dan zal het inderdaad misschien wel wat minderen he ,maar kijk ernaar uit ,naar alles ,dat maakt het spannend he veel liefs een goed eindejaar en veel liefde exsrta voor maart he liefs

 • Beantwoorden rennie krol 30/12/2016

  Ik wens jou ook een goede jaarwisseling, ik geniet van de recensies van boeken.
  Wat ik interessant vind schrijf ik op en leen het boek bij de bieb !!
  Hoop dat alles goed mag gaan met de zwangerschap .
  Gods zegen toegewenst.
  Groeten van Rennie.

 • Beantwoorden Henny Macleod 31/12/2016

  Leanne, bedankt voor het hele jaar en de fijne berichten over de nieuwe boeken die je stuurde..ik wens je een gezegend nieuwjaar, het wordt vast een heel bijzonder jaar als het kindje geboren wordt. Alle goeds, Henny Macleod

 • Laat een reactie achter