6 reacties

 • Beantwoorden Erika 17/11/2015

  Vraag voor Karen Witemeyer interview: Hoe ontstaan de verhalen, uit uw eigen leven of is het puur allemaal fictie?

 • Beantwoorden Petra 17/11/2015

  Welke van de personages uit haar boeken herkent ze zichzelf het meest in? En waarom?

 • Beantwoorden Lise 17/11/2015

  Zijn er scènes die u het leukst of het moeilijkst vindt om te schrijven? Bijv. scène die de personages introduceert, liefdesscènes, spannende scènes etc.

 • Beantwoorden Andra Anker 18/11/2015

  Welk boek vindt u zelf het mooist en het meest aanspreken? Bent u al bezig met een volgend boek? Zo ja, kunt u daar al iets over vertellen waar het over gaat?

 • Beantwoorden Alida 18/11/2015

  Vraag voor Karen:

  Heeft u speciale plaatsen of momenten waar en wanneer u het beste kunt schrijven? En zo ja, hoe is dat zo gekomen en ontstaan?
  En hoe bent u er tot gekomen om boeken te gaan schrijven? Als hobby, beroep, als manier van kennis delen o.i.d.
  En komen de verhalen en ideeën voort uit romantiek en/of fantasie, of zijn ze soms gebaseerd op waargebeurde verhalen of andere geschiedenissen? Hebt u dan een bepaalde omgeving voor het oog, fantasie of juist werkelijkheid, dat het in het echt bestaat?
  En heel belangrijk: Hoe vormt u een personage? En op waarom? Waarom kiest u juist voor die ontwikkeling in een persoon? En beïnvloeden andere/ bekende personages u hierbij, of kunt u ook als het ware een ‘nieuwe’ persoon neerzetten?

 • Beantwoorden mylemans marleen 19/11/2015

  zou graag naar urk gaan ,ben er al is geweest ,voor ons een leuke en verre uitstap ,maar moet helaas passen ,zijn verbouwingen aan het doen vanwege mijn ziekte, maar lezen geeft me dromen en vleugels ik kan niet meer op reis ,mijn man gaat nu met mijn familie mee of met altijd dezelfde groep ik gun het hem zo, staat voor mij het ganse jaar klaar ,dus hij mag ook wat he en nu verbouwingen beneden zodat hij rustig kan reizen ,maar ik ga op reis in mijn boeken heb er honderden ,kan ze nooit meer gelezen krijgen maar wil ze toch zoveel ik kan veroorloven karen witemeyer en deanne gist zijn mijn lievelingen en nog zoveel andere ben weer blij met de mail leuk en veel liefs

 • Laat een reactie achter