Liefde op een briefje – Becky Wade – *** + Winactie!

11/09/2017 | 12 reacties

liefde op een briefje

– Winactie gesloten –

Garner Bradford, erfgenaam van het in het zwaar weer verkerende Bradford Shipping, weet niet veel van baby’s, maar als hij als alleenstaande vader met zijn pasgeboren dochtertje achterblijft, leert hij al snel dat er bij het vaderschap veel meer komt kijken dan hij ooit had gedacht. In zijn dagboek beschrijft hij zijn strubbelingen met de opvoeding, alle zorgen die zijn gebroken hart met zich meebrengt en zijn gevoelens voor een vrouw die hij eigenlijk helemaal niet wil voelen.
Carrièrevrouw Kathleen Burke heeft totaal geen zin om zich ergens te settelen. Ze heeft grote dromen en in geen daarvan komt Garner of het kleine plaatsje waar hij woont voor. Toch lukt het haar op de een of andere manier niet om haar knappe baas uit haar hoofd en hart te zetten. Er is iets onweerstaanbaar aantrekkelijks aan zijn prachtige, groene ogen..

De novelle Liefde op een briefje gaat vooraf aan de serie De zusjes Bradford, waarin de liefdesverhalen van drie zussen beschreven worden. In deze novelle wordt de basis gelegd voor de rest van de serie en maak je kennis met de charmante Garner Bradford. Hij krijgt in zijn leven met heel wat moeilijkheden te kampen, die niet alleen te maken hebben met het bedrijf dat hij overgenomen heeft, maar juist ook met zijn liefdesleven.

liefde op een briefje

De andere hoofdpersoon in Liefde op een briefje is de vlotte, ambitieuze Kathleen Burke. Zij droomt van een grote carrière, maar zit in de plaats daarvan al jaren achter een bureau in het bedrijf van Garner. Maar wanneer het bedrijf in moeilijkheden komt, kruisen de wegen van Kathleen en Garner zich en komt de romantiek het verhaal binnen.

Alle ontwikkelingen in hun levens zijn beschreven in de stukjes uit het dagboek van Garner en de brieven en telefoongesprekken van Kathleen, die samen de inhoud van deze novelle vormen. Het is dus geen vloeiend verhaal, maar afwisselende gedeeltes afkomstig van hen beiden. Hierdoor krijg je niet het gevoel dat je lekker in het verhaal zit en blijven de personages wat op afstand.

liefde op een briefje

Maar omdat dit een novelle is, is dat allemaal niet zo erg, je bent namelijk snel door het verhaal heen. En dat je vervolgens de eerste twee hoofdstukken kan lezen van het eerste deel van de serie, Hart op het spel, maakt veel goed. Liefde op een briefje kan je dan ook zien als een leuke, vlotte introductie op een serie die veel goeds belooft.

WINACTIE!

Ben je benieuwd naar deze novelle? Doe dan mee met de winactie op de Facebookpagina van Wereldvanboeken.nl! Like de pagina, deel de foto en maak kans op een door uitgeverij De Parel beschikbaar gesteld exemplaar van Liefde op een briefje. De winactie loopt tot en met vrijdag 15 september 12.00 uur.

3

Informatie

Oorspronkelijke titel: Then Came You
Auteur: Becky Wade
Uitgeverij: De Parel
Jaar van uitgave: 2017
ISBN: 9789492408129
liefde op een briefje

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Deze recensie en winactie zijn mogelijk gemaakt door uitgeverij De Parel.

Geplaatst in: Recensies, Winacties | Tags: , ,
Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Beantwoorden Tamara 11/09/2017

  Nog nooit iets van haar gelezen. Ik zal eens Googlen. Fijne week

  Groetjes tamara

 • Beantwoorden Ann s 11/09/2017

  Ik denk dat ik deze reeks aan mij voorbij laat gaan, Kheb nog vele mooie boeken en binnenkort komt het nieuwe boek van Regina jennings weer uit en daarna dat van Sarah e ladd… die ga ik beiden zeker kopen.
  Ik ben nu bezig in het nieuwe boek van dineke epping, genieten!
  Groetjes ann

  • Beantwoorden Tamara 11/09/2017

   Hoi Ann.

   Die ga ik ook aanschaffen als e-book. Klinkt helemaal naar mijn straatje. Heel veel leesplezier. Groetjes tamara

 • Beantwoorden Corry de vos 11/09/2017

  Ik zou dolgraag dit mooie boek willen winnen dus GOOI míj maar in de hoge hoed dan komt het met die mooie prijs wel goed

 • Beantwoorden RiaN 11/09/2017

  nou die serie lijkt me wel leuk…dus ik doe graag mee

 • Beantwoorden Lisette 11/09/2017

  Helaas doe ik niet aan Facebook maar ik ben wel benieuwd naar deze schrijfster. Als het mogelijk is zou ik graag wel aan deze winactie willen meedoen.

  • Beantwoorden Leanne - Wereld van boeken 11/09/2017

   Prima, ik zet je naam erbij!

 • Beantwoorden Pooja baldew 11/09/2017

  BEN super benieuwd naar dit boek.

 • Beantwoorden Maria 12/09/2017

  Ik doe ook mee voor als het regent!

 • Beantwoorden Mieke Schepens 12/09/2017

  Ik loot graag mee!

 • Beantwoorden Jacobien 12/09/2017

  Je omschrijving klinkt leuk! Ben benieuwd! Voor mij nog onbekende auteur.
  Ik doe mee :)

 • Beantwoorden Mireille Muls 14/09/2017

  loot graag mee, lijkt me een prachtig verhaal

 • Laat een reactie achter