Liefde op recept – Karen Witemeyer – *****

16/04/2015 | 87 reacties

Liefde op recept

– Winactie gesloten –

Na als arts te hebben gediend in de Burgeroorlog wil Jacob Sadler niets liever dan een rustige dorpspraktijk openen op het platteland van Texas. Maar hij weet dat hij nooit rust zal vinden voordat de pijn van zijn verleden begraven is. Daarom aanvaardt hij een betrekking in Cold Spring, Texas – het dorp waar hij zich al zeventien jaar niet heeft laten zien en waar zijn verleden nog springlevend blijkt te zijn.

Wanneer er een nieuwe dokter in het dorp arriveert die het been van haar broertje redt, zet Mollie Tate  hem al snel op een voetstuk. Maar dan beledigt de nieuwe arts haar ‘oom’ Curtis, de man die haar gered had toen er niemand naar haar omkeek. Hoe zou hij de schurk kunnen zijn die hij volgens de nieuwe dokter is?

Jacob weet niet wat hij aan moet met de jonge vrouw die hem het ene moment als een bedreven verpleegster assisteert en hem het volgende moment een onbehouwen vlegel noemt. Maar wat zij in hem aanwakkert geeft hem meer levenslust dan hij in lange tijd gekend heeft. Zijn respect voor de jonge verpleegster verandert in iets diepers, en de vraag rijst of hij de pijn van zijn verleden opzij kan zetten om deze nieuwe liefde te omarmen. Of zijn sommige zonden te groot om te worden vergeven? 

Het romantische verhaal over dokter Jacob Sadler en Mollie Tate is kort maar krachtig. In 118 pagina’s word je door Karen Witemeyer meegenomen naar het kleine dorpje Cold Spring in Texas, waar de naar zijn verleden teruggekeerde Jacob de dappere, lieve Mollie ontmoet. Gewapend met zijn dokterstas hoopt Jacob snel zijn verleden achter zich te kunnen laten, maar al snel blijkt dat dat niet mogelijk is..

Liefde op recept

Het is een talent te noemen, om zo’n kort verhaal te kunnen schrijven wat je in één adem uitleest en wat vol verschillende facetten zit. Ondanks dat dit geen dik boek van ruim 300 pagina’s, is ‘Liefde op recept’ zoals al Karen Witemeyers andere boeken. De fijne schrijfstijl zorgt ervoor dat je in het begin nieuwsgierig wordt gemaakt, je ondertussen steeds door blijft lezen en je teleurgesteld het boekje dichtslaat wanneer het uit is.

Vanaf het begin boeien de personages, Jacob en Mollie. Al snel ontdek je hoe ze zijn, wat ze willen en waarmee ze worstelen. De stoere dokter Jacob, wie is opgegroeid bij Darius en Nicole Thornton uit ‘Druk op de ketel‘, kampt met heftige gebeurtenissen uit de Burgeroorlog en zijn woede tegen zijn oom om gebeurtenissen uit zijn verleden. De lieve, zorgzame Mollie heeft al snel door waar de pijn bij Jacob zit en maakt van alles in hem los wat de afgelopen jaren opgesloten zat.

Liefde op recept

Dit zorgt als vanzelfsprekend voor verwarde gevoelens en oplopende emoties. En ondanks dat dit in een kort verhaal verwerkt zit, is alles goed uitgewerkt. Doordat je gelijk in het verhaal zit, voel je mee met de worsteling van Jacob om te moeten vergeven en de hoop van Mollie. Hun emoties en gevoelens hebben voldoende diepgang, waardoor je in die 118 pagina’s helemaal met hen mee kan leven.

En zoals verwacht, ontbreekt ook de romantiek niet in dit verhaal. Doordat het geen ingewikkelde verhaallijn heeft, is het behoorlijk voorspelbaar hoe het zal gaan tussen Jacob en Mollie, maar dat maakt het verhaal niet minder leuk. Sommige momenten zijn romantisch genoeg om even bij weg te kunnen dromen.

Dit alles maakt ‘Liefde op recept’ een fijn verhaal om even tussendoor mee te kunnen ontspannen. Voor maar € 6,95 kan je je verzameling boeken van Karen Witemeyer compleet maken en kan je, naast het verhaal over Jacob en Mollie, ook alvast het eerste hoofdstuk van haar volgende roman lezen!

Liefde op recept

Ik vind het lastig om een favoriet boek te kiezen, omdat de boeken naar mijn mening eigenlijk allemaal wel vijf sterren waard zijn. Maar als ik dan toch moet kiezen, wordt het ‘Strootjesbruid‘; het romantische verhaal over de onschuldige Meredith die zich op het terrein van de teruggetrokken ‘Archer-broers’ waagt. En nu jij! Wat is jouw favoriet?

5

Samenvatting

Oorspronkelijke titel: Love on the mend
Auteur: Karen Witemeyer
Uitgeverij: Grace Publishing House
Jaar van uitgave: 2015
ISBN: 9789077669969

Verzenden
User Review
4.33 (3 votes)

De winactie en recensie zijn mogelijk gemaakt door uitgeverij Grace Publishing House.

Geplaatst in: *****, Recensies, Winacties | Tags: , ,
Vorige post Volgende post

87 reacties

 • Beantwoorden Andra 16/04/2015

  oooh wat wil ik deze graag lezen! (en hebben..)
  Na lang denken vind ook ik de strootjesbruid het mooiste boek. Hoewel je bij alle boeken benieuwd bent naar het verhaal, weet je dat sommige dingen voorspelbaar zijn. Bij de strootjesbruid gebeuren ook nog wat onverwachte dingen. Dat maakt het zo leuk.

 • Beantwoorden Geja Baan 16/04/2015

  Ik heb op dit moment ‘druk op de ketel’ en ‘liefde op recept’ nog niet gelezen. Alle andere boeken waren prachtig en kiezen voor de mooiste is dus lastig, maar uiteindelijk denk ik dat bij mij ‘Hoofd in de wolken ‘. Bovenaan staat.

 • Beantwoorden Esther 16/04/2015

  Ik vind ze allemaal super leuk! Kan eigenlijk niet kiezen! Als je in het boek aan het lezen bent, wil je niet meer stoppen! Ben ook heel benieuwd hoe het nieuwe boek is!

 • Beantwoorden harmke van slooten 16/04/2015

  Strootjesbruid, mijn dochter is helemaal weg van haar boeken en leest ze echt in een adem uit

 • Beantwoorden Regina Schut 16/04/2015

  Hoofd in de wolken heb ik net uit. Op het moment ben ik door mijn leesvoer heen dus dit boek Liefde op recept is meer dan welkom!

 • Beantwoorden Margretha van Asselt 16/04/2015

  Ik ga voor de koppelaarster. Ik heb het achter elkaar uit gelezen en zat soms hardop te lachen maar ook pinkte ik soms een traantje weg. Was jammer dat ik het uit had.

 • Beantwoorden Antoinette 16/04/2015

  Ja dit klinkt als een echte Karen Witemeyer. Eigenlijk heb ik alleen maar geknipt voor elkaar gelezen, dus ik kan geen andere titel noemen, maar ik begrijp uit de reacties dat de andere boeken nog leuker, mooier, romantischer of gewoon beter zijn. Ik vond geknipt voor elkaar in haar genre al goed!
  Begrijp ik het goed, dat deze novelle eigenlijk verder gaat waar druk op de ketel blijft liggen? Dus als je het gevoel hebt, van jammer dat het uit is, kun je nog een ander boek van Karen lezen om in de stemming te blijven? Heeft haar vervolgboek ook iets met het verhaal in de novelle te maken? Kortom goede recensie, het maakt nieuwsgierig en goede prijs voor de novelle ook. Als je niet wint met de winactie, hoef je niet veel te betalen om lekker te kunnen lezen. Goede zet van de uitgever. Breng je de complimenten over Leanne?

  • Beantwoorden Leanne - Wereld van boeken 16/04/2015

   Ik zal je complimenten overbrengen, Antoinette!

 • Beantwoorden Tineke 16/04/2015

  Het eerste boek wat ik van haar gelezen heb was geheim van de smid. Toen ik dat gelezen had was ik verkocht aan haar boeken. Maar tot nu toe vind ik de stootjesbruid nog de mooiste en leukste die ik gelezen heb, al ben ik ook reuze benieuwd naar dit nieuwe boek.

 • Beantwoorden Henriëtte 16/04/2015

  Wauw dit boek zou ik dolgraag willen winnen. De boeken van Karen Witemeyer zijn mijn favoriet. Nadat ik 1 boek van de bibliotheek had gelezen heb ik de est zelf aangeschaft. Ze zijn echt verslavend. Voor mij springt strootjesbruid er uit. De boeken zijn levendig geschreven alsof je het zelf mee maakt. Ik hoop dat er nog veel boeken zullen volgen!!!

 • Beantwoorden Mieke 16/04/2015

  Tot mijn schaamte nog nooit iets van deze auteur gelezen.
  Een kijkje op BOL.COM en bovenstaand stukje gelezen te hebben maakt dat ik nieuwsgierig word naar deze auteur en haar boeken.

 • Beantwoorden Marja 16/04/2015

  Helaas nog nooit iets van deze auteur gelezen. Maar misschien dat ik eenmaal iets gelezen deze nooit meer los wil laten. Ik doe dan ook graag mee.

 • Beantwoorden Marielle 16/04/2015

  ik heb dit Boek nog niet gelezen maar vond ze allemaal super mooi!
  Ik denk dat ik strootjesbruid het mooist vond! En wat ik ook erg leuk vond dat je die personen in andere boeken weer tegen kom! Hele mooie gave boeken!

 • Beantwoorden Thea 16/04/2015

  Het zijn allemaal stuk voor stuk prachtige boeken maar strootjesbruid had wel iets wat ik nog een tikje meer waard vond.
  Deze nieuwe zal ik zeker ook weer waarderen.

 • Beantwoorden Wilma 16/04/2015

  Is het erg als ik zeg dat ik nog nooit een boek van Karen Witemeyer heb gelezen ……….
  Maar als ik nu zo de reacties lees en de recensie , heb ik dus al wel wat gemist . Het lijken me boeken die je gewoon in een ruk uitleest !!

 • Beantwoorden Betty Boot 16/04/2015

  Goedemorgen,

  Ben heel benieuwd naar het verhaal van Jacob heb alle boeken gelezen via de bieb waar ik werk.
  Gr Betty.

 • Beantwoorden mylemans marleen 16/04/2015

  alles gelezen van deze dame wonderful meer kan ik niet zeggen lezen dat boek deze is bij mij al in bestelling liefs

 • Beantwoorden Lise 16/04/2015

  Geweldige actie! Heb Druk op de ketel net gisteren uitgelezen, ben heel benieuwd hoe het verder gaat met Jabob!
  Ik vind al haar boeken geweldig, maar als ik echt moet kiezen ga ik toch voor Hoofd in de wolken!

 • Beantwoorden Rianda 16/04/2015

  Ik heb alleen strootjesbruid gelezen,maar na deze wil ik ze allemaal lezen!

 • Beantwoorden Erika 16/04/2015

  Ik heb nog geen van haar boeken gelezen, maar deze nieuwe lijkt me wel heel bijzonder en mooi om kennis te maken met deze schrijfster.

 • Beantwoorden Janita 16/04/2015

  Alle boeken van Karen Witemeyer zijn erg leuk, maar mijn favoriet is toch Hoofd in de wolken!

 • Beantwoorden Mariena 16/04/2015

  Ik heb ze ondertussen bijna allemaal in de kast staan maar favouriet is toch wel Strootjesbruid, wat een heerlijk boek! Zou geweldig zijn om met dit boek mijn verzameling compleet te maken!!

 • Beantwoorden anne-marije 16/04/2015

  Mijn favoriet is strootjesbruid! Dat komt omdat het super romantisch is en op sommige plekken ook grappig en het leuke is dat er dan ook nog spanning in zit! Mij zou het echt geweldig lijken om het boek: Liefde op recept te winnen! Ben namelijk heel benieuwd wat voor fantastisch verhaal ze nu weer geschreven heeft!!

 • Beantwoorden Jantina van Laar 16/04/2015

  Ik vind eigenlijk al haar boeken prachtig!!
  Heb ze allemaal al meerdere keren gelezen, en vind t elke keer weer leuk om te lezen!
  Ben nu ‘Buitgemaakt’ weer aan het lezen..
  Ook een erg mooi boek!

 • Beantwoorden Magriet Klop 16/04/2015

  Alle boeken gelezen, maar strootjesbruid blijft favoriet! Deze zou ik ook graag willen lezen!

 • Beantwoorden Wendie 16/04/2015

  Alle boeken zijn mooi, dus ik kan niet zeggen welke ik de mooiste vind. En deze zal ongetwijfeld ook mooi zijn en zou hem graag willen lezen…

 • Beantwoorden dianne 16/04/2015

  Lastig kiezen! Vind ze allemaal mooi! Hoofd in de wolken of toch strootjesbruid!

 • Beantwoorden dianne 16/04/2015

  Alle boeken zijn geweldig. Strootjesbruid is wel m’n favoriet! Boeken om in 1 adem uit te lezen en nog eens opnieuw te lezen! Kan niet wachten om dit nieuwe deel te kunnen lezen….

 • Beantwoorden Alette 16/04/2015

  Ik vond Het geheim van de smid heel leuk. En natuurlijk Strootjesbruid!

 • Beantwoorden Heleen 16/04/2015

  Strootjesbruid & De koppelaarster zijn mij favoriet! Ben benieuwd naar het nieuwste deel!

 • Beantwoorden Annemieke de Munck 16/04/2015

  Het eerste boek vind ik hel bijzonder van haar. Geknipt voor elkaar. Er komt ontzettend veel humor in voor en dat trekt aan.
  Knap zoals zij weet te schrijven over de broers uit Strootjesbruid.

 • Beantwoorden Anneco 16/04/2015

  Geknipt voor elkaar is echt een topper! :D Benieuwd naar dit boek!

 • Beantwoorden Carien Bus 16/04/2015

  Ik heb alle boeken van haar gelezen, de verhalen van de gebr. Archer hebben me erg geboeid. Ik vond Buitgemaakt hel leukste. Het idee alleen al dat je vader een dominee van een trein plukt omdat je erom vraagt, de manier waarop Crockett ermee om gaat. En het weerzien van alle karakters van Strootjesbruid, zonder dat het voortborduren op hetzelfde is, dat is knap werk.

 • Beantwoorden Tineke 16/04/2015

  Ik heb al haar boeken gelezen en vond ze heel mooi geschreven.
  Elk boek was weer boeiend. Super.

 • Beantwoorden leonie 16/04/2015

  Oooh, wat een leuk boek!!!

  Karen Witemeyer kan zo goed en leuk schrijven!
  Ik denk dat ik strootjesbruid ook het leukst vind.
  Zo leuk om te lezen hoe Meredith zichzelf red tussen al die broers en hoe ze er over denkt. Eigenlijk zij alle boeken can Karen Witemeyer leuk!

 • Beantwoorden Ineke Kwakernaak 17/04/2015

  Lijkt me een mooi boek ik heb nog geen boek van deze schrijfster gelezen.

 • Beantwoorden Danielle 17/04/2015

  Super leuke boeken! Kan niet stoppen met lezen. Ik vind het geheim van de smid het leukste boek!

 • Beantwoorden Angel 18/04/2015

  Ik denk dat het toch strootjesbruid is :D

 • Beantwoorden Larissa 19/04/2015

  Hmmm ik heb nog geen enkel boek van deze schrijfster gelezen, maar je recensie maakt mij wel heel nieuwsgierig. Wie weet win ik dit boek wel voor in het kraambed :) Morgen sta ik op de planning voor een keizersnede door een stuitligging, dus voorlopig aan bed gebonden!

 • Beantwoorden Tabitha 20/04/2015

  Ik hoop dat dit boek mijn mooiste boek zal worden, want is de eerste keer dat ik van haar zou lezen. Maar ben wel erg benieuwd geworden!

 • Beantwoorden Anneke 20/04/2015

  Ik vind ze allemaal geweldig!! Ik hou van de humor, de liefde, de sterke vrouwen en gewoon de goede verhaallijnen. Het is lastig kiezen maar mijn favorieten zijn denk ik toch wel “de strootjesbruid” en “druk op de ketel”. Ik zit vlak voor mijn examens en dan is een beetje ontspanning ook wel lekker dus dit boek is meer dan welkom!

 • Beantwoorden gerjanne beens 20/04/2015

  Ik heb net het boek Druk op de ketel gelezen.
  Heerlijk! je kunt helemaal in deze boeken van deze schrijfster wegdromen.
  Hoofd in de wolken is ook geweldig mooi!
  Ik zou het geweldig vinden om een boek van haar te winnen1

 • Beantwoorden Aaltje 20/04/2015

  Ja, tot nu toe strootjesbruid! Zó mooi!
  Deze lijkt me ook weer helemaal top dus die komt zeker bij de rest van de boeken die ik allemaal van haar heb! Winnen is dan natuurlijk helemaal super!

 • Beantwoorden Henny Macleod 20/04/2015

  Hallo Leanne,

  Toen ik kennis maakte met het eerste boek van Karen Witemeyer “geknipt voor elkaar” wat een feest, en nog zoveel boeken erna, dat wisten we toen nog niet.
  Ze zijn allemaal prachtig maar “Buitgemaakt” is wel heel erg mooi. Ben “Liefde op recept” gauw gaan kopen in de boekwinkel, wat een vreugde om het dit weekend te lezen. Nu is m’n dochter het aan het lezen. Telkens kijk ik weer met verlangen uit naar een nieuw boek.
  Groetjes, Henny

 • Beantwoorden Laura 20/04/2015

  Heb nu al zin om het nieuwe boek te gaan lezen, het beloofd weer een bestseller te worden. Ik ben verkocht aan haar boeken, de schrijfstijl met humor, maar ook hoe alle personen weer neergezet worden, zo bijzonder, zo echt en je gaat van allemaal houden.
  Ik vind het lastig om een favoriet te kiezen, hoofd in de wolken was mooi, maar strootjesbruid ook en druk op de ketel bevatte geweldige humor!
  Maar ik denk dat als ik dan toch moet kiezen, ik net als vele anderen, kies voor ‘Strootjesbruid’.

 • Beantwoorden Sjoukje 20/04/2015

  Wat een leuke actie!
  Om heel eerlijk te zijn heb ik nog geen boeken van Karen Witemeyer gelezen, maar ik ben zeker erg benieuwd naar haar werk.

  Bedankt voor deze winactie!

 • Beantwoorden Anne 20/04/2015

  Lijkt mij een super leuk boek! Ik vind al haar boeken eigenlijk leuk:( Maar dan vind ik toch ook ‘stootjesbruid’ en de koppellaaster het leukst!! Of misschien als ik dit boek lees denk ik ohh deze is veel leuker;)

 • Beantwoorden Sarieke 20/04/2015

  Tjonge, wat een lastige vraag ;)
  Ik vind eigenlijk al haar boeken ontzettend leuk om te lezen, maar toch vind ik ‘geknipt voor elkaar’ haar leukste boek.
  De titel is al origineel, en het boek heeft een leuk verloop!

  Ik ben benieuwd naar haar nieuwste boek!

 • Beantwoorden Joanne Krale 20/04/2015

  Ik vind alle boeken van Karen Witemeyer geweldig. Ze is één van mijn lievelingsschrijvers. ‘Strootjesbruid’ en ‘Het geheim van de smid’ vind ik toch wel echt de mooiste boeken van haar, die heb ik dan ook zo snel mogelijk uitgelezen.

  Ik hoop heel erg dat ik dit boek win want ik heb ik zit op dit moment midden in mijn examens en dan is ontspanning ook nodig maar als ik in een boek begin wil ik het meestal ook gelijk uitlezen en dan is een dun boek wel handig. Dus dit is de ideale oplossing!

 • Beantwoorden Marieke van den Andel 20/04/2015

  Oneeeeee moet ik kiezen? Dat kan toch niet? Al haar boeken zijn fantastische! Maar ok, strootjes bruid was erg mooi, en.. en.. haha nu duimen voor dit boek, klinkt geweldig om tijdens mn zwangerschapsverlof te gaan lezen :-)

 • Beantwoorden Ria 20/04/2015

  Strootjesbruid en Druk op de ketel, o en ook de Koppelaarster heb ik gelezen, heerlijke boeken.
  Daar geniet ik van… leuke actie, trouwens ;)

 • Beantwoorden Maria 20/04/2015

  Alle boeken van haar hand zijn geweldig! In de mediatheek van onze school stonden eerst geen boeken van haar, totdat ik een paar aanbevelingen deed met romans van haar hand. Als je een van die romans lezen wilt, moet je ze èn reserveren èn heel veel geduld hebben, want iedereen wil ze lezen. Dat zegt al genoeg denk ik ;)

  Strootjesbruid is een van mijn favorieten, maar ook ‘Geknipt voor elkaar’. Mijn zussen en ik krijgen er geen genoeg van.

 • Beantwoorden Anne-Lizze Folbert 20/04/2015

  Alle boeken van haar zijn mooi. Maar als ik moet kiezen vind ik hoofd in de wolken de mooiste omdat dit ook over een kind gaat is het wel leuk en afwisselend om te lezen..

 • Beantwoorden Alieke 20/04/2015

  Ik heb nog geen enkel boek van deze schrijfster gelezen dus ben zeer benieuwd. Hou onwijs van lezen; het zou super zijn om dit boek te winnen en wie weet wordt deze dan wel mijn favoriet. :)

 • Beantwoorden marlyne 20/04/2015

  Helemaal weg van de boeken van karen witemeyer. Heb ze allemaal deze ontbreekt nog en is vast net zo prachtig als de andere!

 • Beantwoorden Damaris 20/04/2015

  Hoe dik de boeken van Karen ook zijn, ik ben altijd teleurgesteld als het uit is! Mijn favoriet is de strootjesbruid!

 • Beantwoorden Joska Bliek 20/04/2015

  Ik wil graag meedoen met de verloting van deze schrijfster ik geniet ontzettend van haar boeken

 • Beantwoorden m. vd meer 20/04/2015

  Ik vindt ze allemaal leuk, maar de leukste Denk ik strootjesbruid. Deze zou ik ook heel graag willen lezen en de rest van de fam. ook. :)

 • Beantwoorden A. van G 20/04/2015

  Ik wil ontzettend graag meedoen!! Heb alle boeken van haar, behalve deze… Ben heel benieuwd!!

 • Beantwoorden jannie 20/04/2015

  Zijn allemaal super boeken! Ik hoop deze binnenkort aan mijn verzameling toe te voegen. Mooiste vond ik buitgemaakt en de strootjes bruid. ik deze boek nooit wegleggen, hij moet en zal uit, ook al wordt het nachtwerk ;)

 • Beantwoorden jannie 20/04/2015

  Zijn allemaal super boeken! Ik hoop deze binnenkort aan mijn verzameling toe te voegen. Mooiste vond ik buitgemaakt en de strootjes bruid. ik deze boek nooit wegleggen, hij moet en zal uit, ook al wordt het nachtwerk ;) en dan doorgeven aan mijn schoonzus die er ook groot fan van is

 • Beantwoorden Monique T 20/04/2015

  Ik heb nog nooit iets van haar gelezen.
  De recensie maakt me toch nieuwsgierig en daarom zou ik graag mee willen doen.

 • Beantwoorden Henriëtte 20/04/2015

  Ontzettend goede auteur! Vind haar boeken prachtig!! Bijna allemaal gelezen en als je begint met lezen wil je niet meer stoppen.. Tot nu toe is ‘strootjesbruid’ mijn favoriet. Maar ben ook erg benieuwd naar dit nieuwe boek. Lijkt me erg mooi!

 • Beantwoorden Janita van de Ruitenbeek 20/04/2015

  Alle boeken Karen Witemeyer zijn goed, maar als ik er een moet kiezen, ga ik toch voor ‘Strootjesbruid’. Dit boek is echt fantastisch! Karen Witemeyer schrijft enorm leuke boeken en deze zal vast ook leuk zijn!

 • Beantwoorden Sabina Westerhof 20/04/2015

  Ik vond alle boeken die ik tot nog toe van Karen Witemeyer gelezen heb mooi, ik hou van verhalen die spelen in het verleden. Ik denk dat als ik moet ik kiezen dat ik voor Strootjesbruid. Verheug me al enorm op de novelle en al de boeken die hopenlijk nog gaan komen!

 • Beantwoorden Marieke 21/04/2015

  Wauw! Het zijn van die boeken waardoor ik ’s avonds mijn bed niet in kom… Prachtig allemaal. Ik vond Buitgemaakt ook prachtig. Strootjesbruid heb ik nog niet gelezen, maar staat op mijn lijstje.

 • Beantwoorden Germa Pesman 21/04/2015

  Goedemorgen, ik ken de boeken van Karen Witemeyer nog niet. Het lijkt me leuk om na deze actie kennis te maken met haar boek! Fijn voor de meivakantie.

 • Beantwoorden Anja 21/04/2015

  Oh kiezen is zo moeilijk! het lukt gewoon niet!

 • Beantwoorden Bep 21/04/2015

  ik heb strootjes bruid gelezen en ik vond het een prachtig boek, de andere titels staan ook op mijn te lezen lijst

 • Beantwoorden Leoniek van der Hart 19/11/2015

  Ik vind haar boeken altijd heel leuk om te lezen. Buitgemaakt heb ik zelf en ik zou graag meer boeken van haar willen hebben. Deze heb ik nog niet gelezen en ik zou hem graag willen winnen.

 • Laat een reactie achter