Lynn Austin komt naar Nederland

17/02/2014 | 2 reacties

lynn austin nederland

Een leuk bericht voor alle fans van Lynn Austin! De Amerikaanse schrijfster is van 3 tot en met 7 maart in Nederland. Lynn is eregast bij de opening van de Week van het Christelijke boek waar ik onlangs over schreef. Ook zal Lynn haar persoonlijke verhaal vertellen over haar nieuwe boek: ‘Lopen op het water’. Dit boek is geen roman, zoals Lynn normaal gesproken schrijft. Dit is een non-fictieboek over haar zoektocht naar een dieper geloof in het land waar Jezus leefde.

De bedoeling is dat Lynn op 3 maart ’s avonds aanwezig is bij de zogenaamde kick-off  van de Week van het Christelijke boek. Vervolgens zal ze op 4 maart ’s avonds aanwezig zijn bij de uitreiking van de Publieksprijs. In de overige dagen zal Lynn negen boekhandels door het hele land bezoeken om daar haar fans en de lezers van haar boeken te ontmoeten. Je kunt haar ontmoeten in:

NijkerkUrkKampen,
ZwolleGroningenGouda,
WoerdenWerkendamAlblasserdam

Ook kan je alvast hier het nieuwe boek ‘Lopen op het water’ voor € 17.95 reserveren. Je ontvangt dan het boek thuis zodra het verschijnt, vanaf 25 februari.

Ik ga op 5 maart naar boekhandel De Rank in Kampen om daar Lynn Austin te ontmoeten! Ben je ook nog van plan om naar een van de boekhandels te gaan?

(Bron foto: Uitgeverij Kok)

Geplaatst in: Nieuws | Tags: , ,
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Beantwoorden Liesbeth van Dijk 17/02/2014

  Wat leuk dat je een blog over het auteursbezoek van Lynn Austin hebt geschreven! Het definitieve programma kun je op onze site vinden: http://www.kok.nl/artikelen/cat/nieuws/post/Programma-auteursbezoek-Lynn-Austin-3-7-maart-2014/

  Je treft het als je naar De Rank in Kampen gaat omdat aldaar een fotoreportage wordt gemaakt!

  • Beantwoorden Leanne - Wereld van boeken 17/02/2014

   Okee, dat is leuk! Ik ben benieuwd!

  Laat een reactie achter