Nieuwe boeken in december

01/12/2016 | 2 reacties

nieuwe boeken in decemberOok in december verschijnen weer een paar nieuwe boeken, die perfect zijn om op je wishlist te zetten. En als je niet aan sinterklaas- of kerstcadeautjes doet, dan kan je er nog altijd voor kiezen om ze zelf aan te schaffen. Want koude, donkere winteravonden doorbrengen zonder een fijn boek om te lezen, dat kan toch niet? In dit artikel lees je over de boeken die je in december kan verwachten, kijk maar mee.

Dierbaar – Deborah Raneynieuwe boeken in december
Ook al is ze aangetrouwde familie, Bree Cordel Whitman voelt zich thuis bij Grant, Audrey en hun kinderen. Haar overleden echtgenoot Timothy Whitman is omgekomen in Afghanistan en als ze tijd doorbrengt met zijn familie, voelt het alsof ze dicht bij hem is. Zo houden ze samen de herinnering aan Timothy levend. Maar het is nu vijf jaar geleden dat ze weduwe werd en het is tijd om door te gaan met haar leven. Ze voelt zich schuldig omdat ze verlangt naar nieuwe liefde, maar ze blijft erover dromen, in het speciaal over één man: Drew Brooks. Maar hoe kan ze op zijn avances ingaan als ze daarmee haar familie pijn doet?

nieuwe boeken in decemberNeva’s kinderen – Kim Vogel Sawyer
Neva’s echtgenoot is veel onderweg met zijn kraam vol spullen. Tijdens zijn afwezigheid moet Neva hard werken om brood op de plank te krijgen voor haar en haar twee kinderen. Plots staan er nog drie kinderen voor haar deur – van haar man en zijn geheime tweede vrouw die bij een ongeluk om het leven zijn gekomen. Verward en geschokt ziet ze geen andere mogelijkheid dan de kinderen in huis te nemen. Maar hoe kan ze ooit van hen houden als ze een voortdurende herinnering zijn aan het verraad van haar man?

Nieuwe kansen voor de vroedvrouw – Delia Parrnieuwe boeken in december
Vroedvrouw Martha Cade heeft haar keuze gemaakt. Wanneer Thomas Dillon, burgemeester van Trinity, in februari terugkomt, zal ze met hem trouwen. Dat is de enige beslissing die ze met zekerheid durft te nemen dezer dagen. Al het andere om haar heen verandert veel te snel voor haar gevoel; van haar dochters genegenheid voor de plaatselijke jonge dokter tot het besef dat ze er klaar voor is om haar rol als vroedvrouw over te dragen aan een jonger iemand. Zelfs haar geliefde Trinity verandert…

Welk boek komt op jouw lijstje?

Geplaatst in: Nieuws | Tags: , ,
Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Beantwoorden mylemans marleen 01/12/2016

    delia parr de twee vorige heb ik dus deze moet ik dan ook maar halen he veel liefs

  • Beantwoorden Ann s 02/12/2016

    De boeken van Kim vogel sawyer ( ik denk dat deze uitzonderlijk goed is ) en delia parr worden zeker gekocht, groetjes ann

  • Laat een reactie achter