Nieuwe boeken in juni

30/05/2016 | 2 reacties

nieuwe boeken in juniEn het is alweer juni! De tijd van warme, zonnige dagen is weer aangebroken en langzaamaan wordt het ook al weer tijd om na te denken over de vakantie. In de afgelopen maanden zijn er weer heel veel boeken verschenen waar je heerlijk van kan genieten en ook deze maand staan er weer wat nieuwe boeken op de planning. Qua romans is het aanbod deze maand wat minder groot, maar als je houdt van spannende verhalen, word je van de nieuwe boeken in juni zeker wel blij. Kijk maar mee!

De verboden foto – Beverly Lewisnieuwe boeken in juni
Een paar maanden nadat hun moeder is overleden, verdwijnt Eva’s zus. Eva is bang dat Lily verliefd is geworden op iemand buiten hun Amish gemeenschap. Maar dat is niet het enige waarover ze zich zorgen maakt: zij en haar zussen moeten een nieuw onderkomen vinden nu hun broer de familieboerderij overneemt. Dan komt Jed Stutzman, een Amish buggy-maker uit Ohio, naar Eden Valley. Eva voelt zich aangetrokken tot deze charmante vreemdeling, maar is geschokt als ze de foto ziet die uit zijn portemonnee valt. Want de vrouw op de foto is bepaald geen vreemde voor haar…

nieuwe boeken in juniEen tijd om te oogsten – Hillary Jordan
Mississippidelta, 1946. Laura McAllan woont met haar gezin op een grote katoenplantage in een onherbergzame streek. Ze worstelt om voor haar kinderen een veilige plek te creëren, en het subtiele evenwicht te bewaren in de omgang met de  pachters die op het landgoed wonen. Maar zwaarder nog weegt de voortdurende kritiek van haar schoonvader die bij hen inwoont.
Dan keert Jamie, de lievelingsbroer van haar man, terug uit de oorlog, en begint de controle haar langzamerhand te ontglippen. Jamie zoekt aansluiting bij de oudste zoon van de pachters – ook hij vocht in de oorlog, maar hij is zwart..

De klok tikt – Dee Henderson e.a.nieuwe boeken in juni
In het verhaal Vermist krijgt een sheriff te horen dat zijn moeder is ontvoerd. In Schaduw vindt een visser in een meer in Alaska het lichaam van een Russische man. In Black-out wordt een vrouw achtervolgd door degene die haar zes jaar eerder ook al probeerde te vermoorden.

nieuwe boeken in juniHij is van mij – Lynette Eason
De bodyguards van Olivia Edwards’ beveiligingsbureau zijn bekwaam, moedig en allemaal vrouw, wat zo zijn eigen voordelen heeft. Als blijkt dat de populaire psychiater en radioberoemdheid Wade Savage een stalker heeft, huurt zijn vader hen in om zijn zoon te beschermen zonder dat hij Wade ervan afweet. In tegenstelling tot Wade zelf, merkt de stalker de vrouwen meteen op en gaat genadeloos de strijd aan. Als waarschuwing ontvoert en mishandelt ze een van de bodyguards, die de volgende morgen op leven na dood wordt teruggevonden met een briefje op haar lichaam: ‘Bied je excuses aan. Hij is van mij.’ Olivia’s moed wordt getest als de stalker niet alleen meer onschuldige cadeautjes achterlaat, maar nu ook de mensen om Wade heen bedreigt.
Welk boek komt op jouw leeslijst?

Geplaatst in: Nieuws | Tags: ,
Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Beantwoorden Ann s 30/05/2016

    Het boek van Beverly lewis spreekt me erg aan, maar het zal moeten wachten tot het op ebook verschijnt, meestal duurt dat niet zo lang, voor de rest heb ik nog genoeg liggen om te lezen, bedankt, groetjes ann

  • Beantwoorden mylemans marleen 30/05/2016

    voor mij lijken ze alle vier leuk ook wel spanning deze keer he ga deze weer opslagen liefs en dank

  • Laat een reactie achter