Persoonlijke update

26/08/2016 | 12 reacties

persoonlijke updateNa een periode waarin het érg rustig was op Wereldvanboeken.nl, is het nu tijd om daar weer verandering in te brengen. De afgelopen weken ben ik met allerlei dingen bezig geweest waardoor de tijd voor bloggen me echt ontbrak. In dit artikel lees je hier meer over én vertel ik wat over hoe Wereldvanboeken.nl er vanaf september 2016 uit komt te zien.

Verhuizen

De afgelopen weken stonden grotendeels in het teken van verhuizen. En eigenlijk zitten we er nog steeds midden in, omdat we de sleutel van ons appartement begin augustus al hebben overgedragen en we pas 1 september de sleutel krijgen van ons nieuwe huis. Hierdoor waren we in juli al bezig met het uitzoeken, wegdoen en inpakken van spullen en gaat dat nog even door als we volgende week de sleutel van ons nieuwe huis krijgen.

Vakantie

Daarnaast zijn we twee weken lekker op vakantie geweest, waarbij we genoten hebben van het mooie weer, prachtige bergen en rust. Én natuurlijk van boeken, want wat is er nu fijner dan genieten van een mooi boek? Helaas had ik door de verhuizing voor mijn vakantie niet genoeg tijd om extra artikelen in te plannen voor de weken dat ik weg zou zijn en dus was het in die weken wel heel stil op Wereldvanboeken.nl.

Zwangerschap

Als laatste was er ook nog een bijzondere reden waardoor ik wat minder tijd en aandacht voor mijn blog had, ik ben namelijk zwanger! Op dit moment ben ik 12 weken, is de ergste misselijkheid achter de rug en voel ik me prima. Goed nieuws dus!

Dit alles bij elkaar zorgde dus voor een rustige periode op Wereldvanboeken.nl. Maar vanaf volgende week komt hier verandering in. Dan kan je er iedere maandag weer terecht voor een nieuwe recensie van voornamelijk onlangs verschenen romans. Daarnaast zal geregeld op donderdag een ander artikel verschijnen uit één van de bekende categorieën, zoals een overzicht van verwachte boeken, een verzameling van leesexemplaren, boektrailers etc. En ook voor winacties kan je weer langskomen, want ook die zullen zeker niet ontbreken.

Ik hoop dat jullie een fijne vakantie-/zomerperiode hebben gehad, veel mooie boeken hebben gelezen en net als ik weer uitzien naar al het moois dat in de komende tijd gaat verschijnen!

Geplaatst in: Overig | Tags:
Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Beantwoorden rita 26/08/2016

  fijn weer wat van je te horen en succes met je zwangerschap en Gods zegen!!!

 • Beantwoorden Gerjanne 26/08/2016

  Gefeliciteerd met je zwangerschap en geniet ervan!

 • Beantwoorden Ferket Christine 26/08/2016

  Ik hoop dat het een fijne zwangerschap wordt. Kijk wen naar je recensies van toffe boeken!

 • Beantwoorden tamara 26/08/2016

  Gefeliciteerd met jullie zwangerschap en heel veel geluk straks in jullie nieuwe huis.

 • Beantwoorden mylemans marleen 26/08/2016

  proficiat met je zwangerschap en je nieuwe woonst en nieuw nieuws van wereld van boeken geniet van alles ten volle en tot gauw

 • Beantwoorden Geja Baan 26/08/2016

  Heerlijk nieuws Leanne!!!
  Ik wens je een fijne en voorspoedige zwangerschap en veel geluk in jullie nieuwe huis.

 • Beantwoorden rennie 26/08/2016

  gefeliciteerd met de zwangerschap……mijn schoondochter is net zo veel weken zwanger.!!!!!
  Veel zegen in jullie nieuwe huis, en in de zwangerschap.

  Ik geniet van je recensies over boeken, dus tot snel.

  Groeten van Rennie.

 • Beantwoorden arno 26/08/2016

  Gefeliciteerd met je zwangerschap

 • Beantwoorden Hilda Groen 26/08/2016

  Gefeliciteerd met je zwangerschap.

 • Beantwoorden Ann S 27/08/2016

  Een fijne zwangerschap toegewenst en een mooie toekomst in je nieuwe huis! Ik kijk ook weer uit naar de nieuwe recensies en artikels op wereldvanboeken! Vele groetjes ann

 • Beantwoorden Alida 29/08/2016

  Hoi Leanne,

  Bedankt voor deze update! Ik werd al bijna een beetje ongerust omdat het zo lang duurde voor er weer een recensie kwam en dacht: Het zal toch wel goed gaan met haar?!
  Logisch dat je een drukke tijd had natuurlijk, zoveel ontwikkelingen! Het gekke is misschien nog dat ik al een vermoeden had dat je misschien in verwachting zou zijn ;-) Ik wens je een goede en voorspoedige zwangerschap toe en vooral Gods zegen.

  Ik kijk (altijd) uit naar je recensies!

  Groetjes Alida

  Ps.: Wat leuk om elke keer dezelfde namen en mensen op de website langs te zien komen. We vormen bijna een soort ‘Wereldvanboeken-familie’ :-)

 • Beantwoorden Lisa 01/09/2016

  Wat leuk, gefeliciteerd!

 • Laat een reactie achter