Publieksprijs 2014

06/02/2014 | 0 reacties

Van 5 tot en met 15 maart is het de Week van het Christelijke Boek. In deze week wordt er door uitgevers en boekhandels veel aandacht besteed aan christelijke boeken. Auteur Lisette van de Heg zal een actieboek schrijven, speciaal voor deze week. Dit actieboek ontvang je van 5 tot en met 15 maart gratis, wanneer je voor minstens € 12.50 aan boeken koopt bij een christelijke boekhandel.

Op de avond voor de start van deze week wordt jaarlijks de Publieksprijs voor het Christelijke Boek uitgereikt. De organisatoren van de Publieksprijs zijn de Evangelische Omroep, Visie, Nederlands Dagblad en de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en Muziekvak (BCB). Deze organisatoren hebben bepaald dat de Publieksprijs in drie categorieën wordt uitgereikt, namelijk: fictie, non-fictie en vertaalde fictie. De nominaties van boeken voor deze categorieën zijn gebaseerd op de verkoopcijfers in de christelijke boekhandels. De genomineerde boeken hebben in het jaar 2013 de beste verkoopcijfers behaald.

Op 4 februari is door de organisatoren bekend gemaakt welke boeken zijn genomineerd voor de Publieksprijs. En nu is het aan ons als lezers!  Wij kunnen nu stemmen op ons favoriete boek. Op basis van de stemmen wordt uiteindelijk bepaald welk boek per categorie de prijs krijgt.

Hieronder zal ik je laten zien welke boeken genomineerd zijn.

Fictie:

           moriewatervalretour rantepao

Non-fictie:

          gedragen door de herderde stilte van godkerst met de zandtovenaar

Vertaalde fictie:

         schuilplaatsde oversteekkronkelpad

Wil je stemmen op jouw favoriete boek? Klik dan hier.
Welke boeken heb jij hiervan al gelezen? En welke vind je jouw stem waard?

Bron: Publieksprijs Christelijk boek

Geplaatst in: Nieuws | Tags: , ,
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter