Saturday-inspiration #12

19/12/2015 | 1 reactie

linksZoals dat gaat in de wereld van het Internet verschijnen er steeds weer leuke, nieuwe artikelen over boeken en alles wat daar mee te maken heeft. En ook zijn er al heel veel artikelen over geschreven, die de moeite waard zijn om even te lezen. Daarom vandaag weer vijf links op een rij, naar leuke artikelen om in je weekend even voor te gaan zitten!

1. Door haar werk bij een uitgeverij pikt Dagmar veel op van auteurs over het schrijven van boeken. Ben jij ook bezig je eigen verhaal te schrijven? Of is het je droom om ooit een boek uit te geven? In dit artikel deelt ze vijf schrijftips met je om je verhaal tot een succes te maken.

2. Nu we de dagen tot kerst aan het aftellen zijn, wordt er ook in de wereld van boekenblogs aandacht aan besteed. Klik hier voor een artikel over kerstversiering voor boekenliefhebbers en geniet van foto’s van wel heel originele kerstballen voor in de kerstboom.

3. Met de kerstdagen die naderen, komt voor velen ook de kerstvakantie dichterbij. En wat is nu een leukere besteding van je vrije tijd dan in een boekhandel rond te snuffelen? Om je even op gang te helpen heeft Martijn heeft in dit artikel vijf christelijke boekhandels in het hele land voor jou op een rijtje gezet.

4. Maar als je dan in een boekhandel loopt, is het niet altijd verstandig om elk mooi boek wat er ligt aan te schaffen, omdat je portemonnee daar niet blij van wordt. Daarom bij deze de link naar een artikel met zeven tips om minder boeken te kopen.

5. En dan nog de link naar een artikel met punten die elke boekliefhebber vast wel herkent. De Amerikaanse christelijke uitgever Bethany House Fiction zette namelijk vijf manieren op een rijtje waarmee je echte boekliefhebbers best wel een beetje kan irriteren.

Veel leesplezier!

Geplaatst in: Inspiratie | Tags: ,
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Beantwoorden Ann s 19/12/2015

    Punt 4 , zeer goede tips, dankjewel!

  • Laat een reactie achter