Saturday-inspiration #13

26/12/2015 | 2 reacties

winterNu het 21 december geweest is, kunnen we stellen dat het echt winter is. En omdat buiten de sneeuw en echte kou ontbreekt, geven nu de donkere avonden en de feestdagen dat echte wintergevoel. En hoe fijn is het om op die winteravonden lekker weg te kruipen met een boek? De leesplekjes op de foto’s in dit artikel zijn er in ieder geval perfect voor!

winter

Hoe fijn is het om in de winter fijn met een boek weg te duiken in een brede vensterbank, lekker te relaxen in een fijne hangstoel of dicht bij de kachel je te verdiepen in een prachtig verhaal? Zorg dat je omringd bent met mooie kussens in allerlei kleuren of dikke plaids, dan weet je zeker dat je warm blijft!

winter

Hoewel de echte kou hier nog een beetje wegblijft en het er al helemaal niet op lijkt dat het binnenkort zal gaan sneeuwen, roepen bovenstaande foto’s toch wel echt een wintergevoel op. Beeld jezelf in dat jij daar tussen de naaldbomen beladen met sneeuw, ergens in de bergen of lekker dicht bij de houtkachel zit, dan kan voor jou de winter niet meer stuk!

Bronnen foto’s: 1: Media.bookbub.com / 2: Detailcollective.com / 3: Tinywhitedaisies.tumblr.com / 4: Norddeco.blogspot.com / 5: Planete-deco.fr / 6: Chiccalifornia.com / 7: Smartfurniture.com / 8: Media.bookbub.com

Geplaatst in: Inspiratie | Tags: , ,
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Beantwoorden rennie 26/12/2015

  zijn erg leuke foto’s , helaas het lijkt wel voorjaar met de zon in ons huis!!!
  Ik verlang in ieder geval al weer naar onze “volkstuin” om tussen de sperciebonen een boek te lezen!!!!

  Groeten van Rennie.

  • Beantwoorden Leanne - Wereld van boeken 26/12/2015

   Ja, echt winter is het niet te noemen hé ;) Leuk, zo’n eigen plekje!

  Laat een reactie achter