Saturday-inspiration #15

09/01/2016 | 7 reacties

diyHeb jij een verzameling oude boeken in huis en weet je niet wat je er mee moet? Of lijkt het je leuk om niet alleen boeken te lezen, maar er ook creatief mee bezig te zijn? Tegenwoordig kan je op Internet allerlei ideeën vinden om dingen te maken, zo ook met pagina’s uit oude boeken. Zin in een creatief dagje? Kijk maar mee!

DIY

1. Samen met nummer twee zijn deze puntzakjes het makkelijkst om te maken van deze vijf DIY’s. Benodigdheden? Oude bladzijden, een schaar en lijm. Even wat knippen en lijmen, en het ziet er heel leuk uit.

diy

2. Zoals gezegd, is deze DIY ook niet zo ingewikkeld, maar wel heel schattig. Gebruik pagina’s uit oude boeken om versiering voor op je cupcakes te maken. Knip een vorm twee keer uit, plak ze aan beide kanten van een prikkertje, lijm de vormen op elkaar, en klaar.

diy

3. Heb je nog cadeautjes om in te pakken? Gebruik dan eens niet standaard inpakpapier, maar ga aan de slag met bladzijden uit oude boeken en lint. Dan is het zeker een plezier om je cadeautje te geven.

diy

4. Je vraagt je soms af hoe mensen het toch verzinnen, zoals ook deze krans. Het kost wat meer tijd, maar het ziet er dan ook geweldig uit! Klik hier voor de werkbeschrijving om ‘m zelf ook te maken.

diy

5. En hier nog een met een werkbeschrijving. Tijd over voordat je een feestje gaat geven? Of heb je gewoon zin in versiering in je huis? Misschien is dan zo’n slinger wel een leuk idee!

Lijkt het je leuk om hiermee aan de slag te gaan?

Bronnen foto’s: 1 en 2: Popsugar.com / 3: Blog.hobbycraft.co.uk / 4 en 5: Knickoftime.net

Geplaatst in: Inspiratie | Tags: ,
Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Beantwoorden Annette Hartman 09/01/2016

  Ziet er heel leuk uit, maar boeken uit elkaar halen en kapot knippen is toch wel erg moeilijk voor een boekenliefhebber! ;)

  • Beantwoorden Leanne - Wereld van boeken 09/01/2016

   Haha, lijkt mij ook hoor! Misschien zou ik het kunnen als ik ergens een hele oude, weggestopte stapel minder mooie boeken tegenkom, maar ik ben er bang voor ;)

  • Beantwoorden Joëlle 09/01/2016

   hahaha precies!

 • Beantwoorden Joëlle 09/01/2016

  Super leuke ideeën!!!

 • Beantwoorden Ria 09/01/2016

  Vooraldie krans vind ik leuk!

 • Beantwoorden Ann s 10/01/2016

  Dat inpakpapier! Mooi!

 • Beantwoorden mylemans marleen 11/01/2016

  alles even mooi ,ben zelf magneten met boekenspreuken natuurlijk aan het maken en boekenleggeggers gelamineerd veel liefs

 • Laat een reactie achter