Saturday-inspiration #19

06/02/2016 | 3 reacties

interieurIk vind het altijd leuk om bij anderen te kijken op welke manier zij hun boeken opbergen. Dus als ik ergens een woonkamer binnenkom, valt het me altijd op welke plek boeken in het interieur hebben. En zoals smaak en stijl per persoon verschilt, zijn er ook grote verschillen in de manier waarop mensen hun boeken een plaatsje geven in hun interieur. Vandaag nemen we een kijkje in vijf woonkamers, waarin boeken op heel verschillende manieren een plekje hebben gekregen.

interieur

interieur

interieur

interieur

interieur

Wat spreekt jou het meeste aan? En welke plaats nemen boeken in jouw interieur in?

Bronnen foto’s: 1: Pinterest.com/bloglovin / 2: Tumblr / 3: Fler.cz / 4: Pinterest.com/designmilk / 5: Finelittleday.com

Geplaatst in: Inspiratie | Tags: , ,
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Beantwoorden Daniëlle 06/02/2016

  Je bent een stukje in de inleiding vergeten! Het moet zijn: ‘Dus als ik ergens een woonkamer binnenkom, valt het me altijd op welke plek boeken in het interieur hebben. En vervolgens heb ik dan ook het eerste half uur nergens anders belangstelling voor. Ik praat alleen maar over boeken – roep “Oh!” en “Ah!” – en bekijk heel de boekenkast van boven tot onder en van links tot rechts. Tot ik uiteindelijk na aandringen van de gastvrouw plaatsneem op de bank. Met tegenzin welteverstaan. En zoals smaak en stijl per persoon verschilt…’ ;)

  • Beantwoorden Leanne - Wereld van boeken 06/02/2016

   Haha okee, je hebt gelijk! Dat had er eigenlijk bij in gemoeten :) Maar mooie boekenkasten vragen er toch om om uitgebreid bekeken te worden? ;)

 • Beantwoorden mylemans marleen 06/02/2016

  ben zelf fier op mijn boekenkasten en spijtig genoeg kom ik nergens ,die boeken hebben how sad he ,bij mij draait alles om boeken zoek altijd nog hoekjes ,heb pas 3 van die zwevende boekenplankjes gekocht verleden week ,oplossing voor degene met nog weinig plaats veel liefs en goei leesweekend

 • Laat een reactie achter