Saturday-inspiration #20

13/02/2016 | 4 reacties

artikelZoals dat gaat in de wereld van het Internet verschijnen er steeds weer leuke, nieuwe artikelen over boeken en alles wat daar mee te maken heeft. En ook zijn er al heel veel artikelen over geschreven, die de moeite waard zijn om even te lezen. Daarom vandaag weer vijf links op een rij, naar leuke artikelen om in je weekend even voor te gaan zitten! 

1. Als boekenliefhebber is het heerlijk om nieuwe boeken te kopen. En we vinden ook altijd genoeg redenen om nieuwe boeken in te slaan. In dit artikel staan zeven excuses op een rijtje, die ervoor zorgen dat het helemaal goed voelt als je weer je slag hebt geslagen in een boekhandel.

2. Cadeautjes verzinnen kan soms best wel eens lastig zijn. Maar als je weet dat iemand een bepaalde hobby heeft, kan het al wat makkelijker worden. In dit artikel zet Antoinette zeven cadeaus op een rijtje waar je een boekenliefhebber zeker blij mee maakt.

3. Dat het met de markt van papieren boeken minder goed gaat dan vroeger, weten we allemaal eigenlijk wel. Maar hoe staat het met de toekomst van het christelijke boek? Hier kan je een link vinden naar een gesprek op Radio 5, met Nico de Waal, directeur van Boekencentrum Uitgevers.

4. Er zijn heel veel redenen te geven dat lezen goed voor je is en ook in dit artikel vind je er weer vijf.

5. Het is Valentijnsdag morgen en ook op PuurVandaag! wordt daar aandacht aan besteed. Ze zetten een aantal boeken voor je op een rijtje, die precies passen bij het thema van vandaag.

Geplaatst in: Inspiratie | Tags:
Vorige post Volgende post

4 reacties

  • Beantwoorden mylemans marleen 13/02/2016

    leuke links allemaal al doorgenomen weer bedankt voor de leuke mail ,hou ook erg van deze rubriek ,saturday inspirion liefs

  • Beantwoorden Ann s 14/02/2016

    Gisteren weer goed gebruik gemaakt van nummer 1, Valentijn he…

  • Beantwoorden Antoinette 16/02/2016

    Leuk dat je mijn blogartikel genoemd hebt ;-)

  • Laat een reactie achter