Saturday-inspiration #3

10/10/2015 | 1 reactie

boekensteunenDit is alweer de derde editie van Saturday-inspiration: Een rubriek die niet zozeer over christelijke romans gaat, maar wel over alles wat met lezen te maken heeft. Een extraatje in het weekend, naast de recensies, om je te inspireren.

Als je een liefhebber van lezen bent, kan het zomaar zijn dat je boekenkast vol met boeken staat. Plank na plank gevuld met de mooiste boeken van zoveel auteurs en met zoveel mooie covers. Om er voor te zorgen dat al die boeken rechtop blijven staan en je mooie boekenkast niet tot een grote chaos verwordt, is het handig om gebruik te maken van boekensteunen. En die heb je in allerlei soorten en maten. Van metaal, van hout of van plastic. Plat of mooie vormen, het bestaat allemaal. In dit artikel staan een aantal boekensteunen voor jou op een rijtje. Laat je inspireren!

boekensteunenboekensteunen

 

 

 

 

 

 

 

Deze strakke, zwarte boekensteunen van vtwonen steken mooi af tegen een witte boekenkast. De roze boekensteun in vlindervorm van Bol.com zijn perfect om een rij meisjesboeken op z’n plaats te houden.

boekensteunenHoud je van opvallend? Dan zijn deze Vespa-boekensteunen van Bol.com misschien wel wat voor jou. Het zijn echte blikvangers in je boekenkast. Maar ga je toch liever voor wat eenvoudigers? Deze B van Ikea, waar je nog geen twee euro voor betaald, doet ook prima z’n werk.

boekensteunen

Houd je van een landelijke stijl, en heb je wat ruimte in je boekenkast? Dan passen deze boekensteunen van Trendybloemen daar mooi bij. Koper is op dit moment helemaal hip en je ziet het overal in terug. Dus ook in deze boekensteunen van de H&M Home lijn.

boekensteunenboekensteunen

 

 

 

 

 

 

Deze goudkleurige boekensteun van vtwonen trekt in je boekenkast behoorlijk de aandacht, terwijl de houten A en Z van Homecenter wat minder opvallend zijn, maar net zo goed de boeken op hun plaats houden.boekensteunen

De boekensteunen van Kadogalerie.nl beschrijven precies het knelpunt waar een boekenliefhebber geregeld tegenaan loopt: zoveel boeken, maar zo weinig tijd.. Dit simpele Bloomingville-huisje is in allerlei kleuren te koop bij Woondock.nl. En het leuke is dat je deze ook heel makkelijk als decoratie buiten je boekenkast kan gebruiken.

boekensteunen

Deze zwarte boekensteun van H&M Home zijn ideaal om je ‘nog-te-lezen-stapel’ bij elkaar te houden. En ben je naast een fan van lezen ook lekker creatief? Dan zijn deze houten boekensteunen van Create4fun.nl perfect voor jou. Want voor je ze kan gebruiken, kan je ze eerst in elke kleur naar wens schilderen.

Style jij je boekenkast met opvallende boekensteunen? Welke zijn wel wat voor jou?

Dit artikel bevat Bol.com affiliate links. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst in: Inspiratie | Tags: ,
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Beantwoorden mylemans marleen 28/10/2015

    mooi mooi mooi liefs

  • Laat een reactie achter