Saturday-inspiration #8

14/11/2015 | 1 reactie

boekenDe meest logische manier om boeken in je huis op te bergen, is door gebruik te maken van een boekenkast. Daarin kan je rijen vullen, blijft alles overzichtelijk en heb je al je boeken bij elkaar. Maar er zijn mensen die hun boeken ook op andere manieren opbergen of gewoon nét anders gebruik maken van hun boekenkast. En dat kan een aanvulling zijn op je inrichting en sfeer in huis. In dit artikel vind je 7 originele manieren om je boeken op te bergen. Kijk maar mee.

boeken

1. Om maar gelijk met een heel andere oplossing voor het opbergen van je boeken te komen in plaats van een boekenkast: gebruik een lege vogelkooi om je boeken in op te bergen. Met zo’n vogelkooi als boekenopbergplaats in het zicht, weet je zeker dat je boeken genoeg aandacht zullen krijgen.

boeken

2. Met zo’n bijzondere vorm wordt de boekenkast echt een pronkstuk in je kamer. Het is wat opvallend, maar dat zorgt er wel voor dat je boeken in ieder geval niet vergeten worden.

boeken

3. Heb je eigenlijk geen ruimte voor een boekenkast? Stapel boeken op de treden van je trap kunnen heel stijlvol, warm en gezellig staan. Je moet er alleen wel voor zorgen dat de stapel stevig genoeg staan, zodat ze niet gaan glijden als je eens hard de trap op stampt.

boeken

4. Zoals je ziet hoeven boekenplanken niet alleen netjes recht aan de muur. Ze zijn ook geschikt om er een mooie vorm mee te maken, zoals hier. Een boom met boeken, dat is in ieder geval origineel.

boeken

5. Heb je nog steeds dat perfecte nachtkastje niet kunnen vinden? Of vind je het gewoon fijn om je boeken voor het grijpen te hebben als je in bed ligt? Dan is een nachtkastje in de vorm van twee hoge stapels boeken een prima keus.

boeken

6. Als je de ruimte hebt en een boekenkast een beetje te standaard vind, kan je je boeken ook gewoon opstapelen ergens in de ruimte. Zet ze dan wel een beetje aan de kant, zodat je er niet steeds last van hebt.

boeken

7. Hoewel boeken die overal liggen ook wel heel gezellig kunnen staan.. En dan heb je overal waar je maar bent in huis een boek voor het grijpen, ideaal toch?

Welke vorm van opbergen heeft jouw voorkeur?

Bronnen fotos: 1: memento-designs.com / 2: apartmenttherapy.com / 3: buzzfeed.com / 4: big5.sj33.cn / 5: stephenshubel.com / 6: mechantdesign.blogspot.fr / 7: buzzfeed.com

Geplaatst in: Inspiratie | Tags: , ,
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Beantwoorden mylemans marleen 19/11/2015

    wat mooi allemaal ga deze ook opslaan hoor voor later liefs marleen en bdankt weer voor de leuke mail

  • Laat een reactie achter