Te verschijnen boeken in december

03/12/2015 | 6 reacties

te verschijnen boeken in decemberOok in december verschijnen weer een aantal nieuwe boeken, die perfect zijn om op je wishlist te zetten. En als je niet aan sinterklaas- of kerstcadeautjes doet, dan kan je er nog altijd voor kiezen om ze zelf aan te schaffen. Want koude, donkere winteravonden doorbrengen zonder een fijn boek om te lezen, dat kan toch niet? In dit artikel lees je over de boeken die je in december kan verwachten en staan ook de boeken die in november zijn verschenen nog even op een rijtje. Kijk maar mee!

– November –

te verschijnen boeken in december

Nehemia, bouw op mij – Lynn Austin
Het najagen waard – Karen Witemeyer
Geen musje zal vallen – Kristy Cambron
De liefdesbrieven – Beverly Lewis
Eva – Paul Young

– December –

te verschijnen boeken in decemberAan zijn voeten – Tessa Afshar
Straatarm en rouwend om haar man komt Ruth aan in Israël. Haar enige hoop is dat ze genoeg voedsel kan verzamelen om haar schoonmoeder Naomi en zichzelf te behoeden voor de hongerdood. Maar God heeft een groter plan met haar leven. Tussen alle mensen die haar behandelen als uitschot is er één man die haar nood ziet en hulp biedt. Deze Boaz kan zijn ogen niet van Ruth afhouden. Hij houdt zichzelf voor dat hij alleen maar zo vriendelijk is vanwege zijn familieband met Naomi, maar diep vanbinnen weet hij wel beter.

Water en vuur – Jody Hedlundte verschijnen boeken in december
Michigan, 1865. Na haar vaders dood neemt Caroline Taylor het werk in zijn vuurtoren met succes waar. Als vrouw mag ze het werk echter niet blijven doen. Oorlogsveteraan Ryan Chambers neemt de vrijgekomen post met beide handen aan. Maar hij heeft buiten de pittige en prachtige vrouw gerekend die niet van plan is haar baan en thuis op te geven. Al snel blijkt dat de gewonde Ryan het werk fysiek niet aan kan en is Caroline voor het eerst begaan met de man die haar positie bedreigt.

Welke boeken wil jij nog graag lezen?

Geplaatst in: Nieuws | Tags: ,
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Beantwoorden mylemans marleen 04/12/2015

  najagen waard ga ik morgen afhalen leuk he

 • Beantwoorden Annette Hartman 05/12/2015

  De drie boeken van Tessa Afshar over het Perzische hof vond ik echt heel mooi. Dus als ‘Aan zijn voeten’ net zo goed is, dan wil ik het graag lezen. Ik zie dat het als ebook al beschikbaar is.

 • Beantwoorden Ann s 06/12/2015

  De liefdesbrieven van Beverly lewis en water en vuur van jody hedlund heb ik gekocht en ze liggen hier klaar om te lezen, het najagen waard van karen witemeyer en een bruid voor het leven van Melissa jagears en het nieuwe boek van Julie klassen de schildersdochtern zijn voor volgend jaar… Ik krijg hopelijk nog enkele boekenbonnen onder de kerstboom
  Het boek van tessa afshar lijkt me ook wel goed.
  Bedankt dat we volop kunnen genieten van deze heel goede blog!!
  Groetjes ann

 • Beantwoorden Marleen 10/12/2015

  In het fort van de kolonel, helaas kan ik dit boek tot nu toe bij geen enkele boekhandel vinden.

  • Beantwoorden Leanne - Wereld van boeken 15/12/2015

   Ha Marleen, ‘In het fort van de kolonel’ zou je ook online kunnen bestellen. Bijvoorbeeld bij Bol.com of uitgeverij Kok. Ik zag dat ze daar de boeken nog wel op voorraad hebben.

 • Beantwoorden Annemieke 08/11/2016

  Aan zijn voeten!

 • Laat een reactie achter