Te verschijnen boeken in november

29/10/2015 | 2 reacties

novemberHet is al weer een tijd geleden dat ik een overzicht maakte van de te verschijnen boeken. Maar nu we weer in de periode zijn aangekomen waarin veel nieuwe boeken worden uitgebracht, is zo’n overzicht wel handig. Naast het overzicht van boeken die in november verschijnen, vind je in dit artikel als extraatje een aantal mooie titels op een rij die deze maand zijn verschenen. Er zijn dus weer genoeg nieuwe boeken om de gure herfstavonden mee door te brengen!

– Oktober – 

november

De vrouw des huizes – Laura Frantz
Vrij als water – Charles Martin
Melodie van liefde – Kim Vogel Sawyer
Volg je hart – Anne Mateer
De sleutel – Dan Walsh en Gary Smalley
En Rachel huilde – Brett Michael Innes

– November –

novemberNehemia, bouw op Mij – Lynn Austin
Als hij hoort dat de muren van Jeruzalem zijn afgebroken en dat de poorten zijn verbrand, raakt dat Nehemia, de schenker van koning Artaxerxes in Perzië, diep. Hij bidt tot God om hulp en wordt gehoord: de koning geeft hem toestemming om naar Jeruzalem te reizen en de muren van zijn stad weer op te bouwen.  Maar Nehemia heeft geen idee van de gevaren die hem wachten. De leiders van de omringende volken tonen zich brute vijanden, die samenspannen en aanslagen beramen om hem te vermoorden en de wederopbouw zo een halt toe te roepen.

Geen musje zal vallen – Kristy Cambronnovember
1942, Londen. In 1939 ontvluchtte de half-joodse Kája Makovsky ternauwernood het door nazi’s bezette Praag. Maar de bommenwerpers die nu over Londen vliegen, maken haar duidelijk dat de oorlog haar overal achtervolgt. Als ze hoort dat haar volk wordt uitgemoord, zet ze alles op het spel om haar familie uit Praag weg te krijgen voordat het te laat is. Wanneer de ontsnapping mislukt en Kája en haar familie worden gedeporteerd naar Terezin, ervaart ze daar een nieuwe roeping als lerares van de kinderen in het kamp.
New York, anno nu. Met de grootse opening van haar galerie en een sprookjeshuwelijk op stapel, zou Sera James gelukkig moeten zijn. Het tegendeel is echter waar. In een meedogenloze rechtszaak proberen Sera en haar verloofde William stand te houden tegen de beschuldigingen die hen voor het leven kunnen scheiden.
Geraakt door het hoopvolle verhaal van een klein meisje dat het kamp overleefde, vechten zowel Sera als Kája om ieder die hen dierbaar is, te beschermen

novemberHet najagen waard – Karen Witemeyer
Stone Hammond is de beste speurder van Texas. Hij komt nooit met lege handen thuis. Dus wanneer een rijke spoorweginvesteerder hem inhuurt om zijn ontvoerde kleindochter te vinden, neemt Stone de klus graag aan.
Charlotte Atherton, het voormalige hoofd van Sullivans Academie voor Uitzonderlijk Jong Talent, wil haar leerlingen tot elke prijs beschermen, vooral het weesmeisje dat aan haar zorgen is toevertrouwd. Charlotte heeft Lily’s moeder beloofd om het meisje bij haar gewetenloze grootvader vandaan te houden. En die belofte is haar heilig, zelfs nu ze wordt belaagd door een knappe premiejager met verrassend eerlijke ogen.
Wanneer de onderwijzeres papieren tevoorschijn haalt waaruit blijkt dat ze Lily’s wettige voogd is, gaat Stone twijfelen aan alles wat hem verteld is. Is miss Atherton misdadiger of slachtoffer? Dan doemt er een nieuw gevaar op, waardoor Charlotte wel moet vertrouwen op de man die was gestuurd om haar te dwarsbomen. Vastbesloten om te beschermen wat hij uit elkaar had willen rukken, vindt Stone een doel dat werkelijk het najagen waard is…

Eva – Paul Youngnovember
Wanneer een zeecontainer aanspoelt op een eiland tussen onze wereld en de volgende, vindt John de Verzamelaar daarin een jonge vrouw – zwaargewond, bevroren, ternauwernood in leven. Met hulp van Genezers en Weters ziet hij toe op haar herstel. Hij ontdekt dat de genetische code van het meisje haar verbindt met elk bekend menselijk ras. Ze is een meisje uit de profetieën, maar niemand weet precies wat haar redding betekent. Niemand, behalve Eva, de moeder aller levenden, die haar ‘dochter’ noemt en haar uitnodigt om de waarheid te ontdekken over haar eigen geschiedenis en die van ons allemaal.

En, welk boek gaat op jouw lijstje?

Geplaatst in: Nieuws | Tags: ,
Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Beantwoorden Ann s 29/10/2015

    Volg je hart van anne mateer en het najagen waard van karen witemeyer ga ik me zeker kopen, groetjes ann
    Aan de andere boeken die ik van deze schrijfsters gelezen heb, heb ik veel plezier beleeft.

  • Beantwoorden mylemans marleen 01/11/2015

    wow moet alles nog eens nakijken ,want nu weet ik zelf niet dat ik ,de vrouw des huizes heb ,ik denk het niet dat is een nieuwe he ,ga straks nazien ,wat weer leuke mail ,soms reageer ik niet omdat het door mijn ziekte niet gaat maar lees dan achteraf de leukstste mails mijn man slaagt ze dan allemaal op tot ik beter ben kijk ernaar uit leukste site die ik heb ,maar sta spijtig genoeg veel achter ,honderden boeken nog krijg ze nooit meer gelezen ,maar alleen ernaar kijken ,naar mijn bibliotheek is al genoeg om te genieten veel liefs hoor

  • Laat een reactie achter