Te verschijnen boeken in februari

27/01/2016 | 2 reacties

te verschijnen boeken in februariLangzamerhand laten we de rust en al het nieuwe van dit jaar weer achter ons en gaan we al weer beginnen aan de tweede maand van 2016. En met het nieuwe jaar, verschijnen er gelukkig ook weer nieuwe boeken. Hoewel het er deze maand niet zo heel veel zijn, zijn het zeker wel boeken waar je hart even sneller van gaat kloppen! En daar worden wij als boekenliefhebbers natuurlijk heel blij van. Kijk maar mee!

Een prinses voor altijd – Rachel Hauckte verschijnen boeken in februari
Regina Beswick leidt een rustig leven in een klein dorp. Ze is de eigenaresse van een garage voor oldtimers en ze sleutelt graag aan oude auto’s. Maar ze weet niet dat haar leven binnenkort helemaal anders zal worden; ze blijkt de enige troonopvolger te zijn van het hertogdom van Hessenberg. Tanner Burkhardt, de minister van Cultuur, krijgt de lastige taak om de prinses van het landje op te sporen om zo de toekomst van het koningshuis veilig te stellen. En dan moet Regina kiezen: automonteur of prinses?

te verschijnen boeken in februariOnder haar hoede – Elizabeth Byler Younts
Marinier Joe Garrison keert na de oorlog terug naar huis en kijkt ernaar uit om weer voor zijn dochter Daisy, die doof is, te zorgen. Eenmaal thuis ontdekt hij dat het meisje erg verknocht is aan Esther Detweiler, een Amish vrouw die zich na het overlijden van zijn vrouw over het meisje heeft ontfermd. Joe voelt zich aangetrokken tot Esther en beiden hebben het beste met Daisy voor, maar om dichter tot elkaar te kunnen komen zullen ze eerst het verleden een plek moeten geven.

De vrienden van Jezus – Karen Kingsburyte verschijnen boeken in februari
In deze Bijbels-historische roman van Karen Kingsbury komen de vrienden van Jezus aan het woord: Simon, Marta, Jaïrus, Maria Magdalena, Petrus en Johannes – mensen die aangeraakt werden door Jezus’ liefde en die Hem wilden volgen. Aan de hand van Bijbelteksten en historische en theologische inzichten laat Karen Kingsbury ze hun verhaal vertellen. Zoals de geschiedenis van Petrus, de discipel die Hem verraadde. Of het verhaal van Jaïrus, wiens dochtertje uit de dood werd opgewekt.

En ook verschijnen er bij uitgeverij Grace Publishing House twee nieuwe novelles, van Karen Witemeyer en Melissa Jagears. Houd voor meer informatie daarover Wereldvanboeken.nl de komende tijd zeker even goed in de gaten!

Welke boeken komen op jouw nog-te-lezen-lijst?

Geplaatst in: Nieuws | Tags: ,
Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Beantwoorden Ann s 27/01/2016

    Het boek , onder haar hoede zegt me wel wat, maar dan voor in de toekomst en in ebook want nu heb ik nog een hele stapel klaarliggen, ik ben wel erg benieuwd naar die twee nieuwe novelles!
    Groetjes ann

  • Beantwoorden mylemans marleen 28/01/2016

    een prinses voor altijd wil ik wel ,danku weer voor de leuke mail en naar de novelle van melissa en karin kijk ik ook al naar uit ,want die volg ik altijd direct op na u mail ,dus snel snel met die mail ha ha veel liefs he en bedankt dat je ons altijd op de hoogte houd

  • Laat een reactie achter