Verwachte boeken in juli

01/07/2016 | 3 reacties

nieuwe boeken in juliHet is 21 juni geweest, dus het is zomer! Hoewel de zon zich nog niet van zijn beste kant laat zien, is wel de tijd aangebroken om het even rustiger aan te doen, lekker thuis te genieten of op reis te gaan. En wat past daar nu beter bij dan mooie, nieuwe boeken? Ook in juli, net voordat de meeste mensen in ruststand gaan, verschijnen er toch nog nieuwe romans. Benieuwd? Kijk maar snel mee!

Kans op verzoening – Kim Vogel Sawyernieuwe boeken in juli
Suzanne en Paul komen in Kans op verzoening dichter tot elkaar tijdens de voorbereidingen van de bruiloft van hun biologische dochter Anna Grace. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is te veel gebeurd sinds ze als tieners bruut van elkaar werden gescheiden. Ondertussen zoekt Suzannes geadopteerde dochter Alexa haar vrienden in Indianapolis op – een reis die haar leven voor altijd zal veranderen.

nieuwe boeken in juliBaken van hoop – Jody Hedlund
Michigan, 1870. Tessa Taylor verhuist naar het stadje Eagle Harbor om daar les te geven, maar bij aankomst blijkt er sprake van een misverstand: er was gevraagd om een mannelijke docent. Mijntoezichthouder Percival Updegraff vertelt haar dat ze tot mag blijven tot ze een nieuwe docent hebben gevonden, en de arme Tessa bedankt hem en antwoordt dat ze bij hem in het krijt staat. Ze kan niet weten dat Percival daar nog eens op zal terugkomen. Ondanks alles stort Tessa zich vol overgave op haar nieuwe baan. De kinderen van de vuurtorenwachter vinden dat ze perfect past bij hun vader. Maar Alex Bjorklund, hun oom en de assistent van hun vader, heeft zo zijn eigen gevoelens voor Tessa. Terwijl de twee broers haar het hof maken, voelt Tessa dat iemand haar in de gaten houdt.

Verhaal zoekt liefde – Lisa Wingatenieuwe boeken in juli
Als redacteur Jen Gibbs een mysterieus manuscript in handen krijgt, is ze al snel gegrepen door het historische verhaal. Maar de roman is niet compleet. Jen zet alles op alles om de schrijver te vinden, zelfs als dat betekent dat ze terug moet naar waar ze opgroeide, de Blue Ridge Mountains – een beladen plek waarvan ze hoopte dat ze die voorgoed achter zich had gelaten.

Welk boek gaat op jouw leeslijst?

Geplaatst in: Nieuws | Tags: , ,
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Beantwoorden Ann s 01/07/2016

  Het boek van jody hedlund ga ik zeker kopen op ebook.
  Er komt ook een trilogie in 1 boek uit van Beverly lewis : Nelly fisher trilogie
  Het laatste boek van Beverly lewis dat in juni is uitgekomen heb ik ook gekocht : de verboden foto, ik ben er al een heel stuk in begonnen en het is een heel goed boek! Zeker een aanrader.
  Groetjes ann

 • Beantwoorden rita 01/07/2016

  verhaal zoekt liefde heeft een verrassende insteek en maakt me nieuwsgierig!!!

 • Beantwoorden mylemans marleen 04/07/2016

  voor mij lijken ze alle drie weer zo leuk boeken boeken boeken liefs

 • Laat een reactie achter