Verwachte boeken in januari

22/12/2014 | 3 reacties

JanuariAan het einde van dit jaar, kijken we alvast even vooruit naar januari. We kunnen weer een paar nieuwe boeken verwachten waarmee je de koude wintermaanden goed kan doorkomen. Zit je te wachten op het volgende deel in de serie ‘De Ballantyne Kronieken’ van Laura Frantz? Dan is het wachten bijna voorbij! Datzelfde geldt ook voor de serie over het stadje Chapel Springs van Denise Hunter, want ook daarvan verschijnt in januari deel 2. Waarvoor kies jij deze keer? Voor romantiek, Amish of toch een spannend verhaal? Kijk maar mee!

De tuin van Adam – Hugh Cookjanuari
In een slaperig stadje in Ontario woont Madeline met haar zoontjes Adam en Jesse. Op een zonnige middag, als Madeline in haar huis bezig is en haar zoontjes samen in de tuin aan het ballen zijn, voltrekt zich een ramp. Met man en macht proberen reddingswerkers het leven van Adam te redden. Het voorval betekent een keerpunt in Madelines leven.
Jaren later, als Madelines Nederlandse vader haar intensieve aandacht vraagt, wordt het dorp opgeschrikt door een serie inbraken en kort erna een moord. Het dorp is in rep en roer, en het onderzoek onder leiding van politieagente Tara is in volle gang. Dan blijkt dat het ongeluk in de tuin diepe sporen heeft getrokken, niet alleen in het leven van Madeline en haar jongens, maar in de hele dorpsgemeenschap. Zijn vergeving en liefde nog mogelijk als er tegenslagen komen?

januariIn haar hart – Elisabeth Byler Younts
Verenigde Staten, 1946. Christine Freeman werkt als verpleegster samen met een aantal dienstweigeraars, jongemannen die hebben besloten om niet in het leger te gaan. Een van hen is Eli, een Amish jongen, die vanwege zijn geloofsovertuiging niet wil vechten, en zijn best doet om zijn reputatie als hartenbreker achter zich te laten. Als Christine ontdekt dat ze zwanger is van haar verloofde Jack en hij haar de rug toekeert, vindt ze troost bij Eli. Maar dan vraagt hij haar om samen met hem terug te keren naar het Amish dorp waar zijn familie woont.

Hartsgeheim – Denise Hunterjanuari
Jade McKinley keert zwanger en single terug naar haar de plaats waar ze opgroeide en haar hart brak: Chapel Springs. Ze klopt aan bij Daniel, een familievriend die altijd als een broer voor haar is geweest, en vraagt of hij haar wil helpen aan de man te komen. Met tegenzin regelt Daniel een paar dates voor Jade, worstelend met zijn eigen gevoelens voor haar die alleen maar sterker zijn geworden sinds ze Chapel Springs verliet. Maar dan oppert ze om een verstandshuwelijk met hem te sluiten..

januariDe thuiskomst van Rowena – Laura Frantz
Kentucky, 1950. Als de vader van Rowena Ballantyne het verzoek krijgt om terug te keren naar Pittsburgh, ontdekt Rowena een fascinerende wereld vol familieleden die ze nog nooit heeft ontmoet. Ze doet haar best om zich te gedragen volgens de strenge etiquette. Maar ondanks de hulp van James Sackett, de beste stuurman van de scheepvaartonderneming van de familie Ballantyne, denkt Rowena dat ze er nooit helemaal bij zal horen. Totdat ze als debutante het oog trekt van een knappe jongeman. ‘De thuiskomst van Rowena’ is het derde deel in Laura Frantz’ serie ‘De Ballantyne Kronieken’ over de van oorsprong Schotse familie Ballantyne.

En, welk boek lijkt jou het leukst?

Geplaatst in: Nieuws | Tags: ,
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Beantwoorden Wendie 22/12/2014

  Ik zou niet kunnen kiezen, ze lijken me allemaal wel mooi, maar ik zou het boek van Laura Frantz als eerste lezen.

 • Beantwoorden mylemans marleen 23/12/2014

  de thuiskomst van rowena is al besteld want ik heb de twee eerste delen ,moet ze nog wel lezen weer bedankt voor de mail ,je blijft toch sturen he ook in 2015? ik wens je fijne feesdagen toe en een heerlijk 2015

 • Beantwoorden Ann s 19/02/2015

  Beste Leanne,

  Ik heb me 2 boeken van Denise Hunter gekocht op bol com, hartsgeheim en haar grote dag, bedankt, anders had ik deze boeken niet gekend, groetjes Ann.
  Ook al uw recensies heb ik nagelezen en er een aantal boeken van gekocht, bedankt, anders had ik van deze boeken nooit gehoord, nu heb ik een mooie stapel klaarliggen om te lezen!

 • Laat een reactie achter