Verwachte boeken in maart

02/03/2017 | 6 reacties

verwachte boeken in maartHet is al maart! De hele donkere dagen zijn weer achter de rug en we kunnen weer uitkijken naar de lente, waarin de warme, lichte dagen steeds dichterbij komen. Maar maart is niet alleen het begin van de lente, het is ook de maand waarin er weer een aantal nieuwe boeken verschijnen. En die staan in dit artikel op een rijtje, kijk maar snel mee!

De trouwkapel – Rachel Hauckverwachte boeken in maart
Oud-rugbyer Jimmy Westbrook bouwde ooit met zijn eigen handen voor de prachtige Collette een trouwkapel. Hij verloor haar, maar de kapel bleef, als een monument van ware liefde, een plaats voor al hun herinneringen. Nu heeft hij een bod gekregen van een makelaar voor het land waar de kapel op staat. Waarom zou hij nog langer blijven hangen in het verleden? Fotografe Taylor Branson vertrekt naar New York om naam te maken en te ontsnappen aan het bizarre aantal mislukte huwelijken in haar familiegeschiedenis. Halsoverkop verliefd worden past niet in haar plan, maar ze kan niet om de succesvolle Jack Forester heen. Ze gaan helemaal in elkaar op, de vonken spatten ervan af. Maar ze slepen allebei een hoop bagage mee. Dat weerhoudt hen ervan zich helemaal aan elkaar te geven. Als Taylor een opdracht aanneemt in haar geboortedorp komt ze op het spoor van een groot familiegeheim.

verwachte boeken in maartHet woud van Emberwilde – Sarah Ladd
Zolang ze zich kan herinneren verzet de knappe Isabel zich tegen de strenge regels van Fellsworth School. Ook nu ze geen leerling meer is, maar lerares, doet ze haar best een fijne plek te creëren voor de leerlingen, onder wie haar zusje Lizzie, voor wie ze zorgt sinds haar vaders dood. De komst van een vreemdeling met nieuws over onbekende familieleden zet Isabels wereld op zijn kop. Op uitnodiging van hun nieuwe familie, reizen Isabel en Lizzie naar Emberwilde, een uitgestrekt landgoed met een mysterieus bos, omgeven door folklore en onheilspellende geruchten. Al snel komt ze in een delicate dans met twee knappe mannen terecht, die allebei naar haar hand dingen. Te midden van het geflirt, gaat ze op zoek naar de waarheid over haar verleden – diep verborgen in Emberwilde Forest – die haar toekomst zal bepalen.

Wachten op een wonder – Sarah Loudin Thomasverwachte boeken in maart
1954, West Virginia. Perla Long is op zoek naar een rustige plek waar haar dochtertje Sadie veilig kan opgroeien. Samen strijken ze neer in het stadje Wise. Hun komst gaat vergezeld van een grote droogte. De inwoners gaan wanhopig op zoek naar een verklaring en al snel wordt Perla aangemerkt als de zondebok. Casewell Phillips heeft geaccepteerd dat hij altijd alleen zal blijven. Totdat hij Perla ontmoet. Ze is alles wat hij in een vrouw zoekt, maar hij heeft al snel door dat ze iets te verbergen heeft. Als de droogte aanhoudt, zorgt Perla’s gave voor verdeeldheid tussen de inwoners.

verwachte boeken in maartRode papaver – Els Florijn
Anna groeit op in stilte en in eenzaamheid. Na de dood van haar ouders moet ze alleen voor de boerderij zorgen. Omdat het werk haar teveel wordt, stemt ze in met een huwelijk met een Belgische boer, die naar Nederland is gevlucht vanwege de Eerste Wereldoorlog. Na een hevig conflict besluit haar man naar het front te gaan. Anna reist hem achterna om hem te zoeken. Ze komt via Mairi, een hoofdverpleegster, terecht in een van de fonthospitalen. Daar ziet ze de wreedheid van de oorlog, die grenst aan waanzin. Ondanks de chaos en verwarring geeft Anna de moed niet op, en blijft ze zoeken naar haar echtgenoot.

Welk boek komt op jouw lijstje?

Geplaatst in: Zonder categorie | Tags: , ,
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Beantwoorden Catharina 02/03/2017

  Fijn, zo’n blog waar je geattendeerd wordt op de mooiste romans ! Blij dat ik je ontdekt heb. Ik ga voor De Trouwkapel. :-) (Ik vond De Bruidsjurk erg mooi…)

 • Beantwoorden Lise 02/03/2017

  Ik kijk uit naar De Trouwkapel en Het woud van Emberwilde. Ben naar beiden heel benieuwd!

 • Beantwoorden Ann s 02/03/2017

  Het boek wachten op een wonder ga ik zeker kopen, ik wist niets van dit boek, bedankt! Ik heb het inkijkexemplaar gelezen en het lijkt me een super boek. Ook hier ligt mijn hart , het debuut van José lourens komt uit deze maand en dat is volgens mij een keigoed boek, dat ga ik me zeker ook kopen.
  Het woud van emberwilde van Sarah e ladd ga ik ook halen, daar heb ik alles al van gelezen.
  Dat zijn weer drie heel mooie boeken, dan is het weer voor een tijdje gedaan en tijd om weer te lezen wat ik nog heb.
  Want ik lees ook heel graag Amish en daar heb ik ook nog heel goede boeken van liggen.
  Bedankt voor de mail! Groetjes ann

 • Beantwoorden mylemans marleen 03/03/2017

  ga voor de trouwkapel, heb de vorige ook, en zeker Sarah ladd heb ook haar vorige 3 boeken moet ze nog lezen hahaha dus weer bestellen en de andere zien er trouwens weer heel goed uit,alle vier leuk deze keer bedankt en veel liefs

 • Beantwoorden mylemans marleen 03/03/2017

  correctie Sarah ladd is de vijfde al zie ik net in mijn boekenkast!!!

 • Beantwoorden Ann s 10/03/2017

  26 april komt er volgens mij ook een heel mooi boek uit : Rebecca van Hannah buckland, uitgegeven door de banier, Engelse titel : the vicaris daughter.
  En 20 maart worden er door puur vandaag 10 boeken van wachten op een wonder weggegeven, om samen te lezen en te bespreken op de Facebook van puur vandaag, dat ga ik wel volgen!
  Je kan je ervoor opgeven bij puur vandaag, om mee te doen bedoel ik en 1 van de 10 boeken te ontvangen.

 • Laat een reactie achter