Verwachte boeken voor november

23/10/2014 | 5 reacties

Verwachte boekenDe kachel en kaarsjes kunnen weer aan, de warme dekentjes mogen weer op de bank en de dikke sjaals liggen voor het grijpen. Oktober is al bijna weer voorbij en de herfst is officieel begonnen. En hoe fijn is het dat er juist in deze periode dat we veel binnen zijn veel nieuwe boeken uitgebracht worden? Ook in november kunnen we weer genieten van een aantal prachtige nieuwe romans. Kijk maar mee!

Verwachte boekenDruk op de ketel – Karen Witemeyer
Nicole Renard keert terug naar huis omdat haar vader ernstig ziek is. Ze houdt van hem, ook al heeft hij altijd de nadruk gelegd op alles wat ze niet is. Niet de zoon. Niet getrouwd. Niet bekwaam om hem op te volgen in zijn bedrijf, Renard Shipping.

Vast van plan om een geschikte echtgenoot te vinden en zo haar vader de fel begeerde erfgenaam te geven voor het te laat is, reist Nicole af naar New Orleans met de Renard-erfenis als haar bruidsschat: de zeer kostbare Lafitte Dolk. Maar haar vaders rivalen komen achter de dolk aan. Noodgedwongen zal ze haar plannen moeten veranderen.

Darius Thornton is een man met een missie. Een ketelexplosie op de Louisiana kostte hem bijna het leven. Sinds die tijd is hij tot alles bereid om een manier te vinden om stoombootexplosies te voorkomen. Zelfs tot het toelaten van een vrouwelijke secretaris in zijn afgezonderde bestaan.

Nicole is vast van plan zich niet te laten afschrikken door de explosieve experimenten van haar zonderlinge werkgever. Maar wederzijds respect en aantrekkingskracht veroorzaken een nieuwe angst. Hoe kan ze voor een erfgenaam voor haar vader zorgen als haar hart aan een ander toebehoort? En als haar vaders rivalen haar schuilplaats ontdekken, zal ze dan moeten kiezen tussen die liefde en haar vaders erfenis?

Een huis voor mijn hart – Anne MateerVerwachte boeken
Als Hazel, de ‘moeder’ van het Raystown weeshuis haar huwelijk aankondigt, vraagt ze haar jonge assistent Sadie Dillsby om haar taak over te nemen. Sadie ziet het als Gods wil dat deze opdracht op haar pas komt, en in geloof aanvaardt ze haar nieuwe taak. Er is één probleem. Het hoofd van het weeshuis mag volgens de statuten niet getrouwd zijn. Maar Sadies geliefde Blaine heeft net een boerderij gekocht, om met Sadie te trouwen. Moet Sadie, die vroeger zelf een weeskind was, de kinderen in de steek laten voor een toekomst met Blaine? Of zijn er andere wegen die ze mag bewandelen?

verwachte boekenHet land van mijn vader – Lori Benton
De kolonisatiegrens van New York, 1784. Als 14-jarig meisje is Willa Oberchain ontvoerd door indianen. Ze groeit op tot een knappe, jonge vrouw in de stam van de wolf. Maar als haar man en kinderen door het noodlot om het leven komen, besluit ze terug te keren naar het land van haar ouders. Aangekomen bij haar ouderlijk huis zijn haar vader en moeder in geen velden of wegen te bekennen. Niemand in het dorp weet waar ze zijn en ze worden dood gewaand. Is er nog een toekomst voor Willa?


Huis van herinnering – Karen KingsburyVerwachte boeken
De druk van hun beroemdheid weegt zwaar op Dayne en Katy Matthews als ze allebei aan een verschillende filmprojecten meewerken. De tabloids staan vol met geruchten over hun relatieproblemen en speculeren zelfs over ontrouw. Pas als er iets dramatisch voorvalt, beseft Dayne dat hun huwelijk op het randje van de afgrond balanceert. Ondertussen beseft John Baxter dat hij klaar is voor de volgende stap in zijn relatie met Elaine. Maar dat houdt in dat hij afscheid moet nemen van een dierbare plek.

Verwachte boekenOp de vleugels van de wind – Dineke Epping
Engeland, 1856. De toekomstplannen van Katie Shellesdale vallen in duigen als uitkomt dat haar vader betrokken is bij een grootschalige fraudezaak en haar vriend hun verloving verbreekt. Als haar penvriendin Juliette haar uitnodigt voor een bruiloft in New York ziet Katie een kans om aan haar geruïneerde leven te ontsnappen. Tijdens de overtocht naar Amerika raakt Katie bevriend met Jim, Scotty en Megan, die net als zij het verleden willen ontvluchten. De gebeurtenissen aan boord stellen hun geloof en hun hoop voor de toekomst op de proef. Kunnen ze op tijd afrekenen met angst, haat en schaamte?

De laatste bruid – Beverly LewisVerwachte boeken
Tessie is de laatste van haar vijf zussen die nog vrijgezel is. Ze heeft haar zinnen gezet op Marcus King, maar haar vader vindt hem geen goede partij voor haar. Ze laat zich door Marcus schaken en samen vluchten ze naar de Englische wereld… om vervolgens berouwvol terug te keren in de hoop dat ze haar ouders kan overhalen de liefde tussen haar en Marcus een echte kans te geven. Maar dan dreigt Tessie verstoten te worden uit de Amish gemeenschap. Is er nog hoop ondanks haar benarde situatie?

En, welk boek heeft jouw voorkeur?

 

Geplaatst in: Nieuws | Tags: ,
Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Beantwoorden Thorinda 23/10/2014

  …Julie Klassen met “Het geheim van Pembrooke Park” maar deze verschijnt pas in januari!!!
  Niet in november!

  Hartelijke groetjes
  Thorinda

  • Beantwoorden Leanne - Wereld van boeken 23/10/2014

   Heb je helemaal gelijk in, ik ga het aanpassen.

 • Beantwoorden Ann s 23/10/2014

  De nieuwe van witemeyer ga ik zeker kopen, heb alle andere boeken van haar en die zijn allemaal heel goed! die van Anne mater ga ik ook bestellen denk ik, gemakkelijk z’on lijst van nieuwe boeken! de nieuwe van Kim vogel sawyer lijkt me ook heel goed : opnieuw beginnen. die is uitgekomen eind september.
  Vele groetjes!

  • Beantwoorden Leanne - Wereld van boeken 23/10/2014

   ‘Opnieuw beginnen’ van Kim Vogel Sawyer ligt hier al op de stapel om gelezen te worden, dus binnenkort kan je er zeker een recensie van verwachten :)

 • Beantwoorden mylemans marleen 24/10/2014

  druk op de ketel heb ik al besteld zit er echt op te wachten bedankt weer voor de mail ontvang hem nog altijd graag ,zo blijf ik steeds op de hoogte lieve groetjes

 • Laat een reactie achter