Wereldvanboeken.nl stopt!

29/05/2018 | 12 reacties

Nadat er al bijna twee maanden geen nieuw bericht meer is verschenen, komt deze post vast niet helemaal als een verrassing. Om maar met de deur in huis te vallen, Wereldvanboeken.nl stopt definitief. Vier jaar lang heb ik met heel veel plezier recensies geschreven om mijn passie voor boeken met jullie te delen. Maar nu is toch de tijd gekomen dat ik er mee stop.

Ik lees nog steeds met heel veel liefde, maar juist naast alle andere dingen waar ik lekker druk mee ben – o.a. gezin, werk, sociaal leven en vrijwilligerswerk – vind ik het fijn als lezen alleen  nog maar ontspannend hoeft te zijn. Even lekker met een boek op de bank, zonder te bedenken wat ik erover ga schrijven, geen extra mailbox en Facebookpagina meer om in de gaten te houden, geen uren achter de laptop om goede recensies te schrijven, gewoon genieten van een fijn verhaal.

Maar de afgelopen vier jaar zijn wat bloggen betreft echt een feestje geweest! Ik heb er enorm van genoten om veel met boeken bezig te zijn en dit met jullie te delen. Het was geweldig om te merken dat steeds meer mensen de weg naar deze blog vonden en het was tof om jullie enthousiasme over de boeken en recensies te lezen in reacties en mailtjes.

Dus allereerst wil ik jullie als lezers heel erg bedanken voor al jullie bezoekjes aan Wereldvanboeken.nl! Zonder jullie was deze blog niet geworden zoals het nu is. Dank jullie wel voor het lezen van de recensies, voor het geven van jullie mening, voor het meedoen met winacties, voor jullie betrokkenheid!

En daarnaast ben ik ook alle uitgeverijen dankbaar voor de kansen die ze mij gegeven hebben door recensie-exemplaren beschikbaar te stellen voor recensies en winacties. Toen ik begon met bloggen, had ik er geen moment bij stil gestaan dat ook uitgeverijen de weg naar Wereldvanboeken.nl zouden vinden. Dus toen de eerste recensie-exemplaren binnen kwamen, was dat een enorme verrassing. Maar ook al die keren daarna was het weer een feestje om de nieuwste boeken uit de brievenbus te halen. Dus alle uitgeverijen en partijen die in de afgelopen jaren op enige manier betrokken zijn geweest bij Wereldvanboeken.nl, heel erg bedankt!

En dit was ‘m dan, het laatste bericht op Wereldvanboeken.nl. De website zal gewoon online blijven, maar zal niet meer aangevuld worden met nieuwe recensies. Dus wil je nog eens wat lezen hier, dan kan dat. Zoals ik al schreef, ik blijf zeker lezen en genieten van alle mooie verhalen die steeds weer verschijnen en ik hoop dat jullie dat ook doen! Ik wens jullie alle goeds!

x Leanne

I love books. I love that moment when you open one and sink into it you can escape from the world, into a story that’s way more interesting than yours will ever be.
— Elizabet Scott

Geplaatst in: Overig | Tags: , ,
Vorige post

12 reacties

 • Beantwoorden B Boot-Huiberts 29/05/2018

  Bedankt voor het behandelen van al die boeken in de afgelopen jaren. Succes verder toegewenst.Hart groeten van Betty Boot.

 • Beantwoorden Catharina 29/05/2018

  Ik dacht er deze ochtend nog aan dat het lang geleden was dat we iets van je hoorden. Jammer dat je stopt! Ik heb genoten van je blog. Het was de ideale manier om nieuwe boeken te leren kennen en te kiezen welke ik zou kopen. Maar ik kan het helemaal begrijpen. Is er misschien iemand anders die een gelijkaardige blog begint???

  • Beantwoorden Annemieke 29/05/2018

   Catharina, jij?!

  • Beantwoorden Anneke Bouman 30/05/2018

   Christelijkeboekeninfo kun je ook raadplegen. Daar staan ook heel veel recensie op.

 • Beantwoorden Annemieke 29/05/2018

  Hartelijk dank voor vier jaar trouwe dienst! We zullen het gaan missen! ik heb er begrip voor dat je stopt.
  Het ga je goed ! Groetjes.

 • Beantwoorden Tamara 29/05/2018

  Dank je wel voor alle recensies. Het is wel mijn droom om zo iets te beginnen. Maar wil eigenlijk geen druk tijdens het lezen.

  Het gaat je goed!

  Liefs Tamara

 • Beantwoorden Ann s 29/05/2018

  Ik vind het erg spijtig dat je stopt want ik genoot erg van je recensies, je winactie, je enthousiasme…
  Maar ik heb er ook echt begrip voor dat je stopt, misschien na 10 jaar terug opnemen?
  Het moet een hobby zijn! Veel geluk aan je gezin en veel plezier met het lezen!
  Nog een grote dankjewel!!!

 • Beantwoorden Lianne 29/05/2018

  Wat jammer dat je stopt! Ik vond het altijd fijn om eerst wat meer van een boek te lezen voordat ik een boek leende. Het moet natuurlijk ook leuk blijven! Bedankt en alle goeds verder!!

 • Beantwoorden Lise 29/05/2018

  Wat jammer dat het stopt! Vond het altijd zo leuk iemand anders mening te lezen voor- of nadat ik het boek ging lezen. Maar het is door alle redenen die je aangeeft begrijpelijk dat je stopt.
  Bedankt voor al die leuke blogs!

 • Beantwoorden Yvonne B. 31/05/2018

  Hartelijk dank voor alle recenties en leestips, het was veel werk voor jou en voor mij fijn.
  Het ga je goed.

 • Beantwoorden Elly 07/06/2018

  Dank je wel. Jammer dat je stopt.

 • Beantwoorden Lisa 18/06/2018

  Jammer, maar begrijpelijk! Je hebt heel mooi werk geleverd op deze blog, het was leuk om je recensies te lezen. Fijn dat je het wel online laat staan.
  Bedankt voor je (tijds)investeringen in deze blog. Het allerbeste toegewenst voor de toekomst!

 • Laat een reactie achter